Arkadaşlar ciddiyim ishal olmakistiyorum... Saatlerce çıkamıyım tuvaletten kabulüm ama beni kesin olarak ne ishal yapabilir. :( Ben kabızım yok yaramıyor bana kuru incir üzüm kayısı ilk su vs... Doktorun verdiği ilaçlar zaten pert... Nasıl ishal olabilirim bildiğiniz ne var ishal yapan :(
Nasıl ishal olunur? Ne ishal yapar ve ne yersek ishal oluruz önerilere açığım!nasıl ishal olunur?
İshal Olmak için Ne Yapmalı? İshal Olmak İstiyorum
İshal olmak aslında çok kolay kardeşim bunun niye aradığına bile anlam veremedim. Kayısı , aç karnına süt içmen, haşlanmış mısır yemen seni ishal yapabilir. Daha hızlı bir çözüm arıyor isen dedemin her zaman kullandığı musül ilacını kullanmanı tavsiye ederim kullandıktan sonra acilen ishal olmanızı sağlar. Daha farklı deneyimler için: www.kizlarsoruyor.com/ara?q=ishal+olmak
Mishil ilaci kullaniyordum ama. agrilari cok oluyordu bir sure sonra ise yaramadi dun 2 tane birden ictim. bugun karnim patlick mide bulantısı karin ağrısı bas dönmesi ilac etki etti
Çiya tohumu var ondan bir iki kaşık suya koy bektlet iç anında etki yapıyor ya da duohalac diye bir sürüp var oda ama en iiy çözüm benim gibi stres yapiyosan yapma kendine zara verirsin
Acı çehre tohumu var canım aktarlarda ondan bir tane çiğne yut yarım saat sonra çok fena ishal oluyorsun sabaha kadar da geçmiyor etkisi kuzenimde vardı birkaç kişi de de gördüm gerçekten çok işe yarıyor dene kesin ilaç içme boşuna daha sağlıklı
Bence ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et duphalac kullanıyorsan günlük mutlaka 6 7 bardak su iç ve lavman yapma bağırsaklarını tembelleştirirsin bidahada sıçamazsın lavmansız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sinemaki çayı al aktardan ama doğal olmalı... Bir ttam al içinden sıcak suya koy ve 5 dk demle o çayı iç sonra süz iç. Ondan sonra burdan beni bilgilendir acil şifalar ...
haslanmiş yumurta ya da misir konserve ya da koçan olabilir bunlardan bir tanesini yedikten sonra ustune buyuk bir bardak su ic 5 daka sonra tuvalete cikarsiniz.
Bir çocuğa aşık olmak Bir çocuğu sevmek Elinde ipi, ağzında şekeri ve yüzüne takındığı gülümsemesiyle Birey olmaktan uzak duyguları yoğurmaya çalışmak Güzel yüzleri çizdiğin sevgili suretlerine uydurmaya çalışmak Sevgini anlatmak çalışmak Bir çocuğa! Ömrümün sekiz yüz yılında Parmak uçlarımdan Gözümün bakabildiği son noktaya kadar Koca bir sıfır elde etmek her zamanki gibi
İshal zamanlarına denk geldim hep sevdaların Lağım sularına karıştım Kirlendim Oysa sifonu çekmenin bu kadar kolay olduğunu sanmıyordum Yanılmışım…
Ilaclarin yan etkisi sebebiyle buradan birbirinize ilac adi verp kullanmaniz cok yanlis kabizliginizi cozun once mesela lagman alin ve evde yapin. Sonra bol sivi tuketin. En son gecmezse ve devam edrrse bir dr ya da eczaciya gorunun bencd.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
b.ktan bir durum seni anlıyorum.
sana tavsiyem ıkınma, hemoroide mahal verme, akıllı ol ve gerekeni yap...
Evet bekunis veya toz olarak satılan bir ilaç var ama bekunis mide ağrısı yapabilir toz olanı alman daha iyi olabilir. Eczaciya yinede sormakta yarar var
Kayısı ya da incir kurusu ve beraberinde bol su tüketimi işine yarabilir. Günde içeceğin 0.5 lt kefir de bağırsak florasını düzenleyip, bağırsak hareketlerini fazlasıyla hızlandırıyor.
Eczacıya sormalısın... Ama ben eskiden bu durumu yaşadığım zaman birinin önerisiyle 2 lt marketten elma suyu alıp 4-5 saatte bitirmiş ve rahatlamıştım. Tavsiye ederim.
Çikolata ye kayısı ye kuru kayısı günkusuru yani tamamdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olunca sulu sulu yaparsın bu hoş mu? Cok olmak istiyorsan yağmurlu havaları bekle ayakların ıslak giysilerin ıslak gez 3 saat bak neler oluyo motorun bozulur 😂😂😂
Çok basit yöntemle kesin olarak çözüyorum desem... 2 dakikada... Kesinlikle aklınıza kötü bir şey gelmesin. Bel altı muhabbeti yapmıyorum... Kabızlık kader değil
En İyi Cevaplar