Beyazlatıcı diye kullanılan çoğu diş macunu dışın minesini eritiyor ve ileride çok kötü bir görüntü oluşuyor. Signal kullanırsan zamanla çok daha iyi olduğunu görürsün :) not: muz ve limon kabuğu da dış beyazlatıyor diye duydum ama.. :) Bir de neden beyazlamadığını bilmek gerekiyor bunun için mutlaka doktora gitmelisin.
Dişler neden sararır? Genel olarak baktığımızda; Dişlerin sararması, genellikle ağız hijyeninin tam olarak sağlanamadığı durumlarda yiyeceklerin ve içeceklerin diş üzerinde bir plaka oluşturması durumu olarak tanımlanabilir. Pek çok insan sabahları kalkar kalmaz dişlerini fırçalamakta ve gün içinde bir daha fırçayı kullanmamaktadır. Yemeklerden sonra dişlerin fırçalanması diş üzerine yapışan gıdaların ve dişlerin arasında kalan yiyecek artıklarının temizlenmesi açısından çok önemlidir. Dişlerin sürekli olarak gün içinde özellikle yemeklerden sonra fırçalanmaması durumunda zaman içinde dişlerin sararması, diş çürükleri ve diş eti problemleriyle karşılaşma olasılığı çok yüksektir.
doğru,yalnız dişçilerdeki beyazlatma yöntemi öyle değil artık.kuzenim Hacettepe'de profesör doktor diş konusunda o mine zayıflaması artık hikaye..Ama dediklerin doğru.+1
Signal white now diş macunu kullanıyorum, mevcut beyazlığı çok iyi koruyor, ben oldukça memnunum. Dişlerimi dişçide beyazlattım yine de, o beyazlatma işlemi farklı..diş etlerine ve ağız yapısına en uygun diş macunu tavsiyeleri için diş doktoruna danışmanı tavsiye ederim.
Beyazlatmadan ziyade bence 6 ayda bir diş bakımını yaptırmalısın.. Bazen diş ve diş eti hastalıkları da renk değiştirmesine neden oluyor burada önemli olan diş minesinin zedelenmemesi senin yapacağın en önemli şey diş doktoruna başvurmak ağız ve diş yapına uygun doktor kontrolünde "diş macunu" ve "diş fırçası" tavsiyesi almak. / Eğer çok istiyorsan dişini beyazlat biraz maliyetli ama 4/5 ay götürüyor..
Sigara kullanıyorsan da çok daha dikkatli ol, kahve içiyorsan v. s.
Sonuç olarak, "DİŞ DOKTORU" yolu uygun yoldur dostum..
Sensodyne Onarım Koruma ve beyazlatıcı aşırı beyazlatmaz çürükleri onarmaya çalışır bizzat faydasını görüyorum ve 24 saatlik beyazlatıyo bende e tabi sonra yediğin şeylerden beyazlık geri gidiyor tavsiyem Sensodyne Onarım Koruma Beyazlatıcı fiyatı yaklaşık 17 18 TL.
Ben dişlerimi fırçaladıktan sonra 5 dklığına beyaz kalıyor daha sonra ağzım kurumaya başlıyor ve sararmaya başlıyor.Bu yüzden hangi diş macunu kullansam hep aynı sonucu veriyor.
dişçiye mişçiye gitme. Temizleme adı altında dişin üzerini kazıyorlar. Zaten her kazıdıktan sonra diş biraz daha inceliyor ve yaşın ilerledikçe çat diye kırılıyor.
Diş yapında varsa hiç bir macun rengini degistiremez. Şayet benimki öyle dayım 1 yıl fırçalamasın bir kere fırçaladıgında gözle görülür beyazlama oluyor ama ben her gün fırçalıyorum en az 1 kere kaç yıldır renginin degistigini görmedim. 1 hafta içininde temizlettiricem.
kesinlikle dişlerinin bembeyaz olacağını sanma, eğer öyle düşünüyosan yok öyle bir ürün dişlerinin bembeyaz olmasını istiyosan dişçide temizlettikten sonra dişlerini fırçalamaya aksatmadan devam etmelisin o zaman iş görür.
normal olarak direk fırçalamaya başlarsan dişler 1 ton açılır onunda nedeni pis katmanın ilk katını atar o yüzden gerisini çıkartamaz.
Bulabilirseniz diş macunu olarak swissdent 'i denemenizi öneririm, diş beyazlatıcı macunları sürekli kullanmayın, bitince başka bir macuna geçebilirsiniz, en etkili diş beyazlatma işlemi bir diş hekiminde yaptıracağınız profesyonel yöntemle yapılan diş beyazlatmadır. Sensodyn 'in ürünleri çok kalitelidir fakat sensodyne F özellikle hassasiyeti kesmeye yönelik bir macundur bir miktar renkleşme yapar dişleri beyazlatmaya yardımcı olmaz bilginiz olsun.
Dislerimle sıkıntı yasiyodum her markayi kullandım en son signal almıştım ne dis eti kanamasi nede baska bir sorunum kaldi ve reklamlarda dedigi gibi gercekten tek fircalamada bile beyazlatiyo signal white now serisinden en cok triple power i oneririm ozellikle beyazlatmak istiyosan colgate optic white da beyazlatiyo ama icindeki şeylerden dolayi dis minesini cizdigini dusunuyorum
dişler biraz genetikle ilgilidir. kısaca macun beyazlatır olayı aldatmacadır. mesela bir zenci kabile üyesi o sefalet içinde yiyecek bulamıyorken diş macunu bulması olanaksızdır ama dişleri beyazdır. bu basit bir örnek.
kısaca macunun markasından çok senin genlerinle ilgilidir diş beyazlığı. macun diş temizli ve bakımı için gereklidir..
birazcık karbonat ve üzerıne bir iki damla limon damlatıp öyle fırçala farkı hemen göreceksin ama çok sık yapma arada bir yap fazlasi dişlerine zarar verir ;)
paradontax whitening kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum biraz pahalıdır tadı da bıraz acıdır ama bır haftaya alışırsın daha iyisi yok piyasada eczanelerde bulabılırsın dene farkı gör baska bisey dmiyorum
Tum yerli markalarin icinde cam tozu var. Sert bir plastik bardak uzerine bir miktar kullandiginiz macundan sıkın. hafifce ovalayin. bardaktaki asinmayi goreceksiniz. tek seferde bu kadar asindiriyorsa dislerimi ne kadar asindirir diye dusunmustum. forever bright kullaniyorum su anda. sinuzitten dolayi dis eti cekilmem vardi onu bile durdurdu. kesinlikle tavsiye ederim.
Aynı sorun bende de var. Arkadaşımın birisinin dişleri bembeyaz ve sensodyne marka beyazlatıcı diş macunu kullandığını söylemişti. Onunla düzenli fırçalayınca beyazlıyor ama bırakmamak lazım
Ben hepsini denedim ama 'glister' markasından daha iyisini görmedim.. Geçen seneye kadar benimde böyle sorunum vardı sağolsun glister bu sorunu kökten çözdü
dişin beyaz olması kesınlıkle macunla alakalı olan bısey degıl macun sadece agzında tat bırakmak ıcındır doktorum demıstı ben 6 ayda bır kontrole gıdıyorum
tavsiyem dişciye gidip dişini temizletmen o zaman yarım saate bir beyazlıyor bır bayazlıyor inanamıyorsan sedece en pahalı 2 diş macunu parasının birden veriyorsun o kadar. :)
günde fix 2 kez fırçalıyorum ara ara 3 kezde fırçalıyorum kahve ömrü billah hiç içmedim çayı da günde bir defa içerim buna rağmen istediğim hedefe ulaşamıyorum
düzenli fırçalamayınca bir çoğu aynı bence, reklamlar çok gerçeği yansıtmıyor bu bağlamda ama tavsiyem colgate olurdu yinede en azından düzenli kullanınca etkisini çabuk belli ettiren bir marka.
Sigara , alkol, geçmişte uzun süreli antibiyotik kullanımıda dişlerin rengini değiştirebilir benim için farketmez ama genelde sensodyn hassas dişler için olanı kullanırım
En İyi Cevaplar