Sabah ve akşam olmak üzere her gün 2 kez düzenli bir şekilde fırçalamalısın. Ha! diyosan eğer ben hemen beyazlasın istiyorum. Cebinden 50-70 lira para çıkarıp doktora verirsin o senin dişlerini yarım saatte bembeyaz hale getirir. Bilmiyosan eğer internetten bir araştır derim. İyi bir doktora git yalnız. Nice beyaz gülüşlere :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
50-70 mi? O 500-700 olmasın? O fiyata beyazlatma falan olmaz anca özelde dolgu falan yaptırırsın
En İyi Cevaplar
+1 yılDostlar diş macunu kullanmayın çok zararlı bildigin karbonatlı bulaşık deterjanı dişlerde zararlı gece sabah kaya turunda beklemiş suyla çalkalayın ve misfak kullanın çok beyaz olmasa da sağlıklı oluyor beyazlı için dışardan flor takviyesi alabilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Diş minen sarı olabilir doğuştan. Disciye gitmeni tavsiye ederim 1 haftalık falan bur uygulama yapılıyor. Dise takman için bir kalıp çıkartıyorlar sonra onun icine ilaç sıkıp disine takiyorsun gece yatarken sabah cikariyorsun benim islemim böyle 1 hafta sürdü , etkilide zararida yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez duyuyorum. Tesekkurler
+1 yılDüzenli olarak diş doktoruna gidip 6 ayda bir genel temizlik yaptır, flor ile beyazlatma var deneyebilirsin. Aşırı beyazlattırma zaten zarar verir, bir de düzenli dis fircalamak ve agiz gargarasi/dis ipi yeterli o beyazligin da surmesinde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Her gün her gece yatmadan dişlerini fırçalayacaksın. Onun dışında karbonat, kabartma tozu, limon ve en önemlisi diş hekiminde diş beyazlatmak dişlere çok zarar veriyor.
52 Yorumla
Soran+1 yılHer gun en az 2 kez fırçalıyorum. O halde de istedigim beyazlığa ulaşamadim.
- +1 yıl
sensodyne beyazlatıcı olan diş macunu ile signal white now ile ikisininde diş fırçana az olmak kaydıyla sık 3 defa bu şeilde fırçala 1 ay dvm et sonra bana dua et
Çilek le fırçalaya bilirsin ya da limon-karbnat tarifi ama diş etlerine dikkat et yda diş beyazlatma solüsyonları bunlra rağmen bişi olmuyosa... Bak şimdi bazı insanların dişi bembeyaz nlolur fzla fırçalamadıklarıhlde bzılarıda fırçalar het şeyi dener olmaz çünkü dişlernde kmik renkleri gibi renkleri vardır o yüzden nprlarsa yapsınlar olmz ( ama mutlaka dişlerini gündr iki kez fırçala hmm beyzlık hem de sağlık için üstteki triflarde hmn etkisini göstermez zaman ister)
12 Yorumla
Soran+1 yılBak cok iyi bir yere degindin. Ben surekli fircaladigim halde istedigim kadar beyaz degil. Sanirim aileden geliyor bu.
+1 yılben dişlerimi fırçaladıktan sonra ablam bana dişlerin beyaz değil diyor. bir ara ağzımdan dolayı dişlerimi 1.5 gün falan fırçalamamıştım ablam bana dişlerin bembeyaz demişti genelde neden böyle oluyor anlamadım? :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahh 😄 cok ilginc
- +1 yıl
öyle valla :D bilim adamları arastırıyor iste inşaAllah ben ölmeden nedenini bulacaklar :))))))
- +1 yıl
Beyaz bir tabaka değil benimki dişlerin full bembeyaz gorunuyor
Ben de arastirdim dişçi arkadasima herkezin kişiliği nasılsa kemik yapısı da öyledir kiminin beyaz olur kiminin de sarı ten gibi düşünün dedi karbonatli macun tercih et sigara çay bunlar da etkendir çürük yoksa sıkıntı olmadığını söyledi
10 YorumlaBiraz paraya kıyıp iyi bir diş macunu ve iyi bir fırça edinip düzenli kullanmaya başlarsan kısa sürede sonuç almaya başlarsın.
2 xper seviyesinde olmadığım için link veremiyorum başına https://www. ekle bakimstore. com/forever-bright-toothgel-aloe-verali-propolisli-dis-macunu. htm öneririm.
Fiyatı fazla bulduysan da bakimstore. com/colgate-optik-beyaz-dis-macunu. htm 3te biri fiyatına edinebilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılkarbonatla fırçaladığımda dişlerim beyazlıyor fakat karbonatın dişlerimin üst tabakasını hassaslaştırdı su içerken sızlamaya başladı. limon da beyazlatıyor ama zararlı mı farketmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yıl3hafta araliksiz her gun muz kabugu fayda ediyormus ben kullanmadim ama kullananlar ise yaradiginj soyluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYan etkisi var mi peki? Bundan bahsettiler mi?
- +1 yıl
Evet 3haftada etki ediyormus
Soran+1 yılYok onu demedim 😊 dislere herhangi bir zarar veriyor muymus onu sordum
- +1 yıl
Pardon ben "yani etkisi var mi" diye okudum. Yan etkisini duymadim ama emin degilim 😕
Soran+1 yılPeki Teşekkürler 😊
+1 yılInternette bir yerde okumuştum muzu soyduktan sonra kabuğunun iç kısmyla dişini ov 2 3 dk hem temiz hem beyaz oluyomuş. bir kere denedm pek beyaz olmadi ama gercekten temizlendi
01 Yorumla
sensodyne'in diş beyazlatıcı özellikli bir diş macunu var. bende de aynı sorun vardı. onu kullandım ve cidden işe yarıyor. şiddetle tavsiye ederim.. :)
00 Yorumlaben diş hekimliği okuyorum arkadasım. sana tavsiyelerde bulunayım. Diş beyazlatmanın en kolay yolıu karbonat çilek ve limondur. karbonatı bir kasenin içerisine dök üstüne limon sık dişlerini fırçaladıktan sonra fırçanı buna batırıp tekrar fırçala. üstünede çileği sür tabi çileğ küçük bir kısmını kes
00 YorumlaBen bir yerde okumustum muzun kabugunun ic tarafini dislerine surunce beyazliyomus denemedim ama dene istersen bir kere umarim yardimci olmusumdur :) b
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) dusunmen yeter
Diş için bir toz var dişçilerde bulunuyor sanırım ama çok kullanmak sıkıntı karbonat gibi ama karbonat kadar zararlı değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarbonat zararli mi?
Soran+1 yılPeki. Çok Teşekkür ederim 😊
Yapısal sorun değil kemik renginden öyle. Ne kadar yaparsan yap beyazlamaz. Ben karbonat denemeye çalıştım aman denemesin kimse mideye feci zararı var. Çürük değilse bir sıkıntı yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇürüğüm yok çok şükür. Aşırı derecede sari da degil zaten ama bu ladar emek veriyorum bir türlü imci gibi olmuyorlar
çileği ikiye böl yarısını ez ve sür fırçayla farkı görürsün bide tuz karbonat sakın deneme mineleri çizersin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Sigara çay kahve çok kullanıyorsan ; uygulamış olduğun her şey nötür ler.. yani beyazlatmaz ::) Ama illa bir tavsiye istiyorsan youtube de araştırabilir sin. limon ve karbohitrat ve zeytin yağı ile yapılan karışımı deneyebilirsin. dişlerin parlar::)
03 Yorumla
Soran+1 yılGünde 3 4 demlik çay ve 1 paket sigara kullaniyorum. Her ne kadar fircalasam da fayda etmiyor :(
- +1 yıl
50-70 mi? O 500-700 olmasın? O fiyata beyazlatma falan olmaz anca özelde dolgu falan yaptırırsın
- +1 yıl
yorum yanlış yere gitti pardonn
Karbonat ve limonu duydum ama limon asitli olduğundan diş minesine zarar verir. Bence diş hekimine danışmadan burdan okuduklarınla bişey yapma. Yazık olmasın dişlerine :)
00 YorumlaAynı şekilde benimde öyle. Kemik rengi ile ilgili oluyor. Yani senin dişlerin sarı değil aslında doğal rengi o :) Yani benim öyle seni bilmem :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde oyle sanirim 😣
karbonat kabartma tozu deneme etkisi var beyazlatıyor ama diş minesine zarar veriyor. bir çay kaşığı tuza iki damla limonla dişlerini ovala anında beyazlar ama etkili ve uzun kalıcı çözüm için en az iki hafta düzenli olarak günde iki defa fırçala
00 Yorumla
+1 yılColgatein kırmızı renkli bir macunu var hani reklamda yıldızlar gibisin gülümseyince aklım baştan gider seni görünce diye şarkısı varya ondan al en azından anlıkta olsa beyazlık sağlıyo 101de indirim girmiş hem gital
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
En samimi cevap 😁😁
Herkesin dişi bembeyaz olmaz. Herkesin diş rengi farklıdır. Düzenli fırçala, muz kabuğu işe yarayabilir. ya da doktordan randevu alabilirsin. Ama karbonat falan sürme diş minene zararı olur.
00 Yorumlabazı dişler genetik olarak sarı olur. takmamanı öneririm çünkü fazla uğraşırsan minen zarar görür.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
karbonat ve limonu dis macunu seklinde yap ve kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılYan etkisi olur mu peki?
Soran+1 yıl1 kerede olmaz zaten duzenli yapildiginda ne olur onu sordun
+1 yıldişciye git direk para odemeden beyazlatabiliyosun. hıc de acımıyo. sonrasında da bıraz kendıne bakıp her gun dislerını fırcalarsın
01 YorumlaMuz kabuğunun iç tarafını yani beyaz kısmını sür ya da çikekle fırçala
06 Yorumla
Soran+1 yılYan etkisi var mi peki?
Soran+1 yılOlur ya bir aşındırma diş etlerini hassaslastirma gibi seyler olabilir diye sormustum
Soran+1 yılPeki. Cok Teşekkür ederim 😊
+1 yılMuz kabugu iyi geliyormus diye duydum ama googleda bir arastir derim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 😊
+1 yılKarbonatla limonu karistirip dis etlerine deydirmeden fircala dislerini kesin cozum :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi peki :)
- +1 yıl
Evet :)
herkesin karbonat diye yorumlarını görüyorum ne kadar doğrudur bilmiyorum. ama diş hekimleri farklı bir ilaç gibi birşey kullanıyor bilginiz olsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesrkkurler
Kabartma tozu zararliymis diye duydum iyice arastirmadan yapma bence, heleki dislerin ya da damagin sensitive oluyorsa sensitive turkcesini unuttum :(
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten doktora gidecegim. Ama doktora gitmeden bir nabiz yoklayim dedim.
- +1 yıl
Hassas
Şişe kapağına porçöz dök kulak çöpünü batir disinde leke olan yere surt cikariyo ama diş etine değmesin tahriş yapar ben sigara çay içtim için oluyo bu yöntemi uyguluyom lekeyi çıkartıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılZarari oluyir mu peki? :)
+1 yılKarbonat limon tuz karıştır fırçala abarma diş etin çekilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGunde jebkadar yapmaliyim?
- +1 yıl
Günde bir gece yatmdan yapıorum bn
muzun kabuğu ile temizle. 3 günde faydasını görürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen denedin mi peki?
Valla kardeş 4-5 senedir her gün fırçalıyorum aralıksız beyazlama yok. Umudu kestim. Bir ara diş hekimine beyazlatacağım.
02 Yorumla
Soran+1 yılFaydasi olursa yazarsin kardesim
düzenli fırçaladığın halde beyaz değilse diş kemiğinin rengi beyaz değildir yani elinde olan bir şey değil ama karbonatla fırçalamayı dene bir
04 Yorumla
Soran+1 yılZarari olur mu peki?
Soran+1 yılDiş minenelerini inceltebilir. Veya diş etlerinin çekilmesine sebep olabilir. Bunun gibi bir zarar söz konusu olur mu?
+1 yılImm muz kabugunun ic kismini dislerine sur 5 10 dakika boyunca sur ama bunu 1 hafta 10 gun kadar yap zararsiz ve yararli ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBaya zahmetli gibi gozukuyor :)
- +1 yıl
Yok ya ne zahmetlisi brnce basit bir islem cok paran varsa ofis tipi beyazlatma yaptir
Soran+1 yılYok ofis tipini yaptiramam sanirim. Tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
karbonat, limon vb şeyler diş minene zarar verir sakın diyim. illa bir şeyler yaptıracağım şu anki renginden memnun değilim diyorsan dişçide beyazlatma yaptır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılsignal white now ile sensody beyazlatıcı olanını karıştır sabahkahvaltıdan sonra ve akşam yatmadan evvel fırçala sonra dua et bana
00 Yorumlaküp şekeri dişinize sürtün bakın nasıl beyazlıyor sonrada bir fırçaldıktan sonra bembeyaz olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sure surcem agzimda ne kadar kalmasi gerekiyor? Detaylandirirsaniz sevinirim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sağlıklısı diş hekimine gidip office tipi beyazlatma yapmak. Diğer türler (limondur, karbonatlı sudur vs.) çok zararlı diş minesini inceltiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :)
Soran+1 yılPeki foyatlarini biliyor musun tahminen yani
Cevap sahibi+1 yılPartlatma oranına göre değişiyor. Kaç ton parlatacağına bağlı. Ama 500 liradan az asla olmaz 700-3000 tl arasında değişiyor ücretleri parlatma tonuna göre.
Soran+1 yılAnladim kardesim. Baya pahaliymis gercekten
Cevap sahibi+1 yılEvet pahalı ama en sağlıklısı bu.
kemik yapısından dolayı olabilir benim akrabamın da sarı dişleri doktor asla sigara ima bir de düzenli fırçala dedi beyaz olması çok zor muş ama beyaz olur korkma
00 YorumlaMuzu yedlkten sona kabugun ic tarafini disine sureceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılZarari olur mu sozce? Denediniz mi
+1 yılDiş beyazlatıcı macunlar var onlardan dene bir haftada 1-2 kere karbonatla fırçala derim
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz kullandiniz mi?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılZarari oldu mu peki?
- +1 yıl
Yararı oldu?
- Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılGecen okudum oksijenli su artı karbonat, muzun ic kısmı yazıyodu
02 Yorumla
Soran+1 yılZarar verme ihtimali var mi?
- +1 yıl
EVt oksijenli su ve karbonat karısımını bikac gün yapıp 6 ay ara vermen gerekiomus dis minesini zedelermis sık yapınca
+1 yılbir kere gunde uc kere disini fircalamalisin ve dis macunu olarakta ipana nin ic boyutlu beyazligi tavsiye ederim benimde 1 hafta onceye kadar dislerim sariydi kotuydu fakat bunu kullandim faydasini gordum kullanmani taviye ederim
00 Yorumla
+1 yılDiş beyazlamaz yapılanlarıda yapsanız karbonat, kabartma tozu, limon bunlar fasa fiso yanlış şeyler tam tersine dişin mineralerini söker oda diş erimesi yapar dişiniz hava alır :(
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmak gerekir?
Soran+1 yılNiye yok 😊
+1 yılclinomin kullanıyorum sizgara içtiğim için. her fırçalamam da dişlerim bembeyaz oluyor. ama kalıcı bir kararma meydana geldiyse bunun için doktora gitmek gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlaci nerden temin ettiniz
+1 yıl1 kaşık karbonat ve 6-7 damla limonu karıştır köpürünce ise diş fırçanı karşıma batır ve fırçala bir hafta düzenli olarak uyguladığında farkı görürsün ^^
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDislerimizi beyaz guaj boyayla boyasak.. İşte sanat :v
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah :)
+1 yılçay ve sigaradan uzakdur. günde 2 defa dişlerini fırçala.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
benim gibi günde en az 4 kere fırçala beyazlıyor zaten :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dördü ne beşi kac defa fircaliyorum allah bilir 😅
çilek beyazlatıyor diye duymuştum, ben onların yalancısıyım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeseklurler 😊
Diş fırçaladıktan sonra kardonatla fırçala limonda sık 2 yumurta yarım kilo un birazda kabartma tozu yarım saat pişiriyoruz tamamdır
00 YorumlaI White duymusmuydun bilmiyorum ama gercekten basarili bir yontem arastir derim
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin kardesim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabartma tozunun üzerine limon sıkıp fırçala 1 dk çok etkili.
02 Yorumla
Soran+1 yılZarari var mi peki?
Cevap sahibi+1 yılYok gerçekten çok güzel olucak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir tabağa karbonat koy. Limon sık. Ona pamuk batır dişlerine sür. Bir dakikadan az bir süre beklet dişlerini fırçala.
04 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi peki? bir zararo olur mu?
Cevap sahibi+1 yılFazla yaparsan aşındırır denedim faydası oluyor.
Soran+1 yılNe sıklıkla yapmalıyım o zaman 😊
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilmiyorum fakat sık sık yapma
Dişlerini fırçalıyorsan peki sigara kahve çay gibi şeyleri içiyormusun veya çok içiyormusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet cay ve sigarayla aram iyidir :)
+1 yıltuz+limon karıştır diş fırçaladıktan sonra gargara yap
02 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi peki? Zarari var mi
- +1 yıl
yok :D denedim
Karbonatin icine bir kac damla limin damlat asitli bir kipuk cikicak onunla dislerini fircala hafiften biraz beklesin bembeyaz olur 3. snden so ra
01 Yorumla
Soran+1 yılZarari var mi peki
+1 yıldişlerde oluşan kalıcı kararma ise doktora gitmeden beyazlatmak zor. doktora gidip diş temizletme operasyonuna girmek gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarartma yok cok sukur
+1 yıldişlerini düzenli şekilde fırçalamak yetmiyor bazen. kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor sarılıklar. bu da doktor kontrolü gerektirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılDiş doktorunda dişlerini temizletme. Diş minesine baya zarar veriyor. Dişleriini düzenli fırçala yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler