Dişleri beyazlatan diş macunu önerileri neler?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamlar,
Bembeyaz bir gülüşe herkes sahip olmak ister diye düşünüyorum :) Hele benim gibi hassas dişlere sahipseniz, diş macunundan beklentiniz hem dişleri beyazlatması hem de diş hassasiyetine karşı rahatlatması olur. Bu iki özelliği de tek diş macununda bulmanın zor olduğunu düşünüyorsanız, kullandığım diş macununu henüz keşfetmemişsiniz demektir :) Hemen sizi tanıştırayım:

Diş hassasiyetim yüzünden en çok sevdiğim sıcak içeceklerden uzak durmak zorunda kalıyordum. Bu yüzden kullanacağım diş macunundan beklentim diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlaması ve sıcak içecekleri rahatlıkla içebilmekti.

Signal White Now Sensitive diş macununu kullanmaya başladıktan sonra diş hassasiyetim ortadan kalktı, artık kahve keyfime hiçbir şey engel olamıyor 😍

Signal White Now Sensitive iki özelliği de bir arada bulunduruyor. Kompleks mineraller içeren Activrelief teknolojisi sayesinde hassas dişlerin kısa sürede rahatlamasını sağlarken, White-Correct teknolojisi sayesinde de anında 3 kata kadar beyazlık sunuyor. Hem bembeyaz bir gülüşe kavuşuyorsunuz hem de sıcak ve soğuk içeceklere karşı diş hassasiyetiniz ortadan kalkıyor. Bu iki özelliği içeren ilk diş macunu kendileri 🤩

Tekrar diş hassasiyeti yaşamamak ve bembeyaz gülüşümden ödün vermemek için dişlerimi fırçalamayı hiç ihmal etmiyorum. Anında bembeyaz olan dişlere kavuşmak yenilikçi formüle sahip olan Signal White Now Sensitive ile çok kolaymış meğer :) Keşke daha önce tanışsaydım 😍
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.

Diş hassasiyetinden kurtulmak, bembeyaz dişlere sahip olmak için Signal White Now Sensitive en doğru seçim! ❤️
signal white now.
Ilk seferde bile fark apaçık ortada.
Yenisi hangisi gold mu
signal white now diş macunu en iyi diş beyazlatan diş macunu bana göre. Doğal olarak ta çileği dişlerine sürt günde 1 adet. Hemen aynaya bak ve farkı gör.
Dişlerinin beyazlamasını istiyorsan çay ve kahve tüketimini de sınırlaman gerek. Sigara içiyorsan fena.
Muz kabuğunun içini dişlerine sürtmeyi de denemeni tavsiye ederim. Ama diş macunu olarak Signal White Now beyazlatmada en iyi diş macunu.
saol ama bu mevsimde çilek yok maalesef :)
Signal white now iyidir hatta oyle ki digerleri macun degil sabun dersiniz.
ne kadar fiyati
Cevap
78Cevap
Signal White Now Sensitive
En güzel beyazlatan diş macunu Arm & Hammer, sensodyne falan boşuna alma yani.

cf.kizlarsoruyor.com/.../...-8dcf-fc7e9e0e61db.jpg
benim dişlerim bunlar
nerden bulabilirim bunu
bir de senin dislerinin fotografi acilmiyo :D
Neyse açılmıyorsa boşver :) Gratis veya Watsons mağazalarında satılıyor.
peki saol bunu da yazdim bir kenara
çok köpüren diş macunu iyi olduğu anlamına gelmez. hatta köpürmesi insanların temiz hissetmesi için sonradan eklenmiş bir özelliktir. pratik hiçbir faydası yok. paradontax kullanıyorum köpürmüyor mesela ve plağı çok iyi çıkarıyor.
Düzenli diş fırçalama haricinde birşey biliyorsam o da ağız ve diş yapının gayet hoş göründüğüdür. 🤗
Sensodyne kullan sigara içiyorsan içme sık sık fırçala tamam ama bana colgate signal ipana da yarıyor sebebi sigara içmiyorum her gün fırçalarım dişlerimi
Onlarin hepsi reklam sadece macunlari satabilmek icin uyduruyolar.. bencede dis beyazlatmak icin en Iyii cözüm Limon ve karbonat karisimi.. emin ol denemekten pisman olmassin
aynı kafadanız bir deneyecegim cidden az yapınca iyi olur, fazla karbonat vs dişi yıpratabiliyor ama kırk yılda birkere yapalım
signam white now güzel bir de gratislerde satılan siyah bir diş macunu var ismini unuttum şu an o güzel 15 ya da 20 lira fiyatı
Dişleri beyazlatmayan macunların satışına onay verilmiş mi 😳
Florür barındıran her diş macunu dişleri beyazlatır.
Corexyl kullandım ben baya renk attı lekeleri bile sildi
Bne farmasiden bir macun kullaniyrm cok guzel. beyazlatiyor
Evet yaramıyor. En iyisi doğal yöntemler ya da diş hekimine gideceksin. Diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptıracaksın. Bide flörür içeren macun kullanma.
ipana perfection ve beyazlık hızlandırıcı beraber kullan
Signal white now gerçekten beyaZlatiyor o an.. Da geçici.. Sensodyne güzel.
Ya ben su ipananin 3 boyutlu lux beyazligini almistim bide yaninda hizli beyazlatici macunu var ikisini bir arada kullaniyosun ve bence baya basarili ki gidip tekrar aldim tavsiye ederim
fotoğrafı siyah atmısın fırçalamana gerek yok as
D:ASDA
Galatasaraylı olduğun için söylemiyorum öylece sarı kalsın dişlerin :D
Diş tozu kullan karanfilli olan şu an ismini unuttum ama bilinen bir marka. Önce colgate sonra diş tozu.
Dis macunu beyazlatmaz, sadece rengini birkac ton acar. Splat extreme white'a bak bir derim.
Garbonatınan fırçalama yapın. Parayı sokaktan mı topluyorsunuz
Signal White now kullanıyorum gayet iyi. Dişlerinde güzelmiş :)
Calgate kömürlü kullanıyorum ben memnunum. Ama sık fircalamadiktan sonra ise yaramıyor
Sensodyne güzeldi onun dışındaki beyazlatıcı macunlar sararttı bile diyebilirim
Diş macunu değil karbonat linon karışımı hazırla daha iyi özel beyazlatma için dişçi yapıyor
denedim gicir gicir oluyo renginde etki etmedi
Başka hiçbirşey dişi doğal renginden daha beyaz yapamaz en iyi yöntem bu.. eğer gıcırdıyorsa limonu iptal et sadece karbonatla fırçala
onu da denedim ilk bas 😄 dogal cozumlerin hepsi etkili olmuyor kimyasallarda da hepsi etkili olmadigi gibi
İngiliz karvonatı ile fırçalıyorsun dimi hani bakkaldan alınan ucız karbonatla değil 😀
bilmem bildiğimiz karbonat iste marketlerdeki
Olmaz o ingiliz karbonatı olacak eczanede var
tamam saolasin
Dişler sağolsun
Hepsi yalan söylüyor. Piyasada denemediğim macun kalmadı. Hiç biri beyazlatmıyor
Signal white now iyidir bide gold u var o daha iyi denemeni tavsiye ederim.
İnci gibi dişler maşallah yediğin yemekler iyi bir yoldan gidiyor desene
Diş eti kanamasini önleyen varsa onu da söylesinler 😄
Sert fırçalama, fırça önemli etken burada macun değil...
@Bugraaltas sert fircalamiyorum zaten ama dişlerim, kanamadan dolayı sarariyor. 😕Fırça seçimi yanlış olabilir belki
Aynen aga yıprandıysa bir de, değiştir daha yumuşak olanından al yavaş fırçala bir de. Diş eti kanaması önemli bir sorundur, doktora da bir görün derim. Erkenden önlem almak en iyisidir...
@Bugraaltas diş taşı temizliği için gittiğimde dişçi söylemişti diş etlerin çok kanıyor diye. Ama benim hiç aklıma gelmedi doktora hangi fırça hangi macun diye sormak. Yakında tekrar gidecem o zaman sorarım. Teşekkürler.
Normal macunla beyazligi olusmuyorsa zorlama dış mine lerini zedelersin
Black powder diye bisey var aliexpresten alcam ben de bugun bakmistim
önceden signal derdim ama eskisi gibi bembeyaz yapmıyor şu an için ipanayı önerebilirim.
oriflamede cok guzel dis macunu var her sekilde beyazlatiyo
Signal in white now var ama açık mavi olanı değil koyu mavi kaplı Olanı tavsiye ederim en iyisi o
dişin rengi koyu ise pek de yapacak bişey yok o yüzden siz anne adayları hamilelikte bol bol calsium
dişçiye sorsan daha iyi olur hem dis de temizletirsin
florürlü diş macunu kullanmayın
parodontax en iyisi bu bence
Signal white now daha iyi, parodontax tavsiye ederım
Bembeyaz dişler için beyazlaticı kullanmak gerekir
Sensodyne gayet de delikanlı bi' macun.
hangi versiyonu?
Hergün fırcala beyazlar.
maalesef 😄 olsa can kurban
Dış macunu dişleri beyazlatmaz
Akıllı kızın hali başka
beyazlatiyo
Beyazlatmaz, şöyle düşün, ılaclar nıye var, ınsanlar hasta olsun satılsın dıye var ılac sırketlerı para kazansın dıye, yedıgımız seylerı bozup hasta edıp ılac satıyorlar, cok eskıden dıs macunu mu vardı hayır, bunlar endüstrş tuzakları, dişine tuz süreceksin, kaya ya da deniz tuzu, rafine tuz değil ya da aloe vera bitkisinden koparıp jelimisi kısmnı dişine sür farkı gör, diş macunu kimyasal formüldür içeriği ve hiçbir kımyasal faydalı değildir ve beyazlatmaz dişleri
ilaçlarin yaninda dogal cozumler de var tabiki, 2 ton da olsa açıyor , bir ara sensodyn kullandim 1 haftadan az surede kullanmistim 1_ ton fark gördüm
colgate 7 etkili olan dı sanırım iyidir
Dişçiye git diş temizlettirt :D
ne kadar alıyolar
Signal white now ile anında beyaz dişler garanti!
sensodyne extra beyazlık gibi şeyler var
tuz ile yıka en sağlıklısı
paradontax kesinlikle
Signali tavsiye ediyorum ☺️
en pahalı diş macunu en iyisi dir öneririm
dis tozu alsana beyazlatici macun degil
evet kullandim bir ara simdi kullanmiyorum... ve memnun kalmistim eczanelerde tedarik edebilirsin
Signal white now iyidir
tel taktır bence üst diş yamuk :D
küçükken taktiraydim keske diyorum simdi, ama simdi de cok bir problem yok :D
haci yanlis anlama ama bence var pek hos durmuyor :)
Dış mcunu üzeirne kabartma tpzu dök mis
muz ya da portakal kabuğu kullan
rendelenmiş limon kabugu
Signal beyazlatıcı ürünü var gold olan daha etkili
Signalın yeni çıkardığı diş macunu çok iyi
dişleri siyahlatan dış macunu var mı ki?
signal White now gold
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar