Güzel KS insanları, ben ilaç içmek istemiyorum yani ağrı kesici vs. Büyüzden hadi bana baş ağrıyı en iyi geçirecek yöntemler söyleyin. Ben bir, iki tane biliyorum ama sizinkileride merak ediyorum. Hadi çok ağrıyor, neolur acele edelim, çözüm bulalım 🤦😕☹️ Siz nasıl uyandınız bu sabah? 🍓
Bir örtüyü katlayıp şerit haline getiriyorsun. Halka halka kestiğin limonları alnına gelecek yere kadar diziyorsun. Alnına bağlıyorsun. Eğer ağrı enseye yakın, arka taraflardaysa ensene buz torbası koyuyorsun. Ellerini ve bacaklarını soğuk suyla yıkayabilirsin. Bunlar biraz rahatlatır gibi olduğunda hemen karanlık ve sessiz bir ortamda uyuyorsun.
En sık bilinenleri diğer arkadaşların paylaştığını varsayarak doğal ağrı kesicilerden birinin kiraz olduğunu hatırlatmak isterim. Mevsimine uygun bulunabildiği zaman elbette.. Ve baş ağrısının başlıca nedenleri yorgunluk olabileceği için dinlenmenize, uyku düzeninize dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Geçmiş olsun, iyi haftasonları.
Cok dusundugum zaman veya uykumu alamadigimda agrir.. ha bir de regl günlerinde. Ilaç içmeyi ben de sevmem ama tıp diyor ki, diğer ağrılardan farklı olduğu için diş ağısında ve baş ağrısında ilaç içmeniz gerekmektedir. Aksi halde sinir sistemine çok kötü etki eder kalıcı.
Senelerdir migren sinüzit hepsinin ağrısını çekiyorum özellikle migren olduğu zaman ilaçsız mümkün değil geçmiyor kronikleşen baş ağrılarına benimde bir kaç çözümüm var ama her bünyede aynı etkiyi göstermiyor..
Bu arada sana tavsiyem ayaklarını sıcak suya sok kendi ellerinle başının ağıran yerlerine bastırarak masaj yap baş parmaklarına karanlık bir odaya geç ve uyumaya çalış uyanınca faydasını göreceksin
Agriyor, mentollu ilaclar var onunla basini ovabilirsin oldukca iyi geliyor, uyuyabilirsin ozellikle cok fazla telefona tvye veya tablete baktiginda bas agrisi yapabiliyor gozlerini dinlendir yesil cay, papatya cayi ic
Uzun bir süredir her duştan sonra ayaklarımı en son soğuk su ile yıkarım zaten efendimiz sav sünnetidir ve baş ağrısı nedir hatırlamam çok şükür ama bas ağrıdığında genelde uyurdum önceleri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
biraz sadistçe gelebilir ama burnunun kanaması %100 geçiriyor :D Benim şahsen öyle ne zaman başım ağrısa bir yolunu bulur burnumu kanatırım hemen başımın ağrısı geçer sinirim yatışır 15-20 gün melek gibi dolaşırım :D
En İyi Cevaplar