Sağlık Kızlar, Bayan sünnetçi olmak? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar bayan sünnetçi olmak ister miydiniz böyle bişe imkânınız olsa yapmak ister miydiniz erkekleri sünnet eden sayılı bayan sünnetçilerden biri olmak veya bir ürolog olmak... Güncellemeler+1 yıl EE kızlar Kızlar, Bayan sünnetçi olmak? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sheytantüyü Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Parası iyiyse neden olmasın 1 130 Yorumla Soran +1 yıl :)) o kadar basit para çoksa rahat rahat kesersin Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kesende sıkıntı olmaz kesilende olabilir ama Yorumla Soran +1 yıl Nılur:)) fazla mı alırsın Yorumla sheytantüyü +1 yıl Acemilik belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hepsini alma da 😹😹🙈 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sünnetçi mi lazım Yorumla Soran +1 yıl Olmayı mı düşünyon :)) Yorumla Soran +1 yıl Sn işi öğrenmeden kesme :) nolr nolmz para çok olsada :) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Biryerden başlamak lazım 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zmn bebeklerden başla :)) meraklı yavaş yavaş işi büyütürsün çocuklara geçersın. 2 dk da bitirisin bir Bakmışsın :)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok ya onlar olmaz büyüklerden başlamak lazım ustalaşınca küçüklere Yorumla Soran +1 yıl Sn ıyımısn :)) küçükleri kesmek daha kolay olmaz mı ;) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok yok daha zor olur Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş :) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Daha dikkatli olamak lazım küçüklerde Yorumla Soran +1 yıl Olcam diye olanı da göturcn :) bebekken yanlış kesim. Kaybedeceğim bşe olmaz dyosan bşka Yorumla sheytantüyü +1 yıl Haklısın galiba en iyisi işi bilene bırakmak vazgeçtim Yorumla Soran +1 yıl :))) uygulamalı ders al olmazsa Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kimse uygulatmaz onu Yorumla Soran +1 yıl Nedendir, acemiler nası öğrenyo :)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sen gönüllü ol öyle olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır nye benimki kesiliyor şimdi uyuz 😹 :p ne istyon şeyimden Yorumla sheytantüyü +1 yıl Ne olacak sanki ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne mi olacak :)) 😾ikinci kez kesilmiş olur zahmet etme sn Yorumla sheytantüyü +1 yıl He sünnet oldun sen tamam Yorumla Soran +1 yıl Gönüllü diyor bide 😝 acacam gel kes dicm ha pislik :) Yorumla Soran +1 yıl Olmadım mı sandın :)) bu yasa kadar Yorumla sheytantüyü +1 yıl Ne bileyim öyle soru sorunca olmadın sandım Yorumla Soran +1 yıl Feaatsın :)) pislik seni. yıllar önce oldum tabiki Yorumla Soran +1 yıl Senin eline bıçak vermemeli:)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Napcağın belli olmaz geri dönüşü olmayan işlere girersın :)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sen yine ol bence sünnet olmamış seninki Yorumla Soran +1 yıl Benimki olmamış :)) nerden vardın bu kanıya uyuz Yorumla sheytantüyü +1 yıl Az kesmişlerdir Yorumla Soran +1 yıl Tahminle olmaz bu işler :) bnce iyi kestiler bir daha olmaz yerim yok daha kescek Yorumla sheytantüyü +1 yıl Vardır vardır daha çok kesilecek yer 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nereler mesela :)) pislik. { yoktur } 😜 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yarısı mesela Yorumla Soran +1 yıl 😱😹😹😹 Yorumla Soran +1 yıl Yuh yarısı kesilirse neye yarar o , 😽😾 bişeye benzemez iş görmez. cani Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok ya yarar yine hiç yoktan iyidir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne şikime yarayacak ya :/ :) görevini yapamaz o. İğrenç bir şekil olur kıyma maknesi ucu gbi Yorumla sheytantüyü +1 yıl Düğün de yaparsın ohhh daha ne olsun Yorumla Soran +1 yıl Bu yaştan sonra düğün :) yapsam da kmse gelmez Yorumla sheytantüyü +1 yıl Gelirler meraktan gelirler hem paraya para demezsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Neye merak :)) o yaşta sünnet olana para mı takcaklar:) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Gitsin yarısı takarlar Yorumla Soran +1 yıl Yarısı gidince bende hal kalırsa takarlar :)) . {tabi kestirmem o kadarını }. Yorumla sheytantüyü +1 yıl Ne kadarını kestirirsin Yorumla Soran +1 yıl Ona göre mi kescen 😹 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Tabisi Yorumla Soran +1 yıl 😹😹.. Yorumla Soran +1 yıl Kesemen ki Yorumla sheytantüyü +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Nası yapcn :) beceremen de Yorumla sheytantüyü +1 yıl Nesi var ya bir satıra bakar Yorumla Soran +1 yıl Satır mı 🙈😱naptın ya ne gerek ona Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kesmez başka alet Yorumla Soran +1 yıl Önce yakalaman gerek beni ;) Yorumla sheytantüyü +1 yıl İki tane adam getiririm yanımda kaçamazsın biryere Yorumla Soran +1 yıl AA niye kesmesin:)) cokmu sertleşmiş Yorumla sheytantüyü +1 yıl Bilmem orasını çok sertleşirse balta da var Yorumla Soran +1 yıl Pu kendi yakalayamıyo adam tutuyor :)) pis fantezili Yorumla sheytantüyü +1 yıl Seni mi kovalayacağım bir de Yorumla Soran +1 yıl Hazır geliyon. Balta kökten almaz mı yarı dyodun :) :/ Yorumla Soran +1 yıl Nolamz mı :)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok kökten fazla olur o kadar kesmem yarısı iyidir Yorumla Soran +1 yıl Saol ya :) yarısını bırakıyon. yoksa napardm Yorumla sheytantüyü +1 yıl Baktın beğenmedin onu da keseriz sonra Yorumla Soran +1 yıl Pansuman uzun sürer , e yarısını alıyon nede olsa Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok sıkı bandaj tamam Yorumla Soran +1 yıl He canım bşe bırakma :/ ne meraklısın kesmeye. Nası çiş yapcksam snra :( Yorumla sheytantüyü +1 yıl Beğenmezsen diyorum ya o sana kalmış beğenirsen yarısı kalır Yorumla Soran +1 yıl Tabisi iyi bandajla hertarafını yara açıkta kalmasın Yorumla sheytantüyü +1 yıl İyi kestireceksin yani Yorumla Soran +1 yıl Yarısı gittikten sobray beğenmeme olmaz :p Yorumla Soran +1 yıl Kescen yanı Yorumla sheytantüyü +1 yıl Boşuna dememişler yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı diye 😂 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sıkıntı yok keserim Yorumla Soran +1 yıl Boşuna canım :)) yarısı gitmyo an yaparsın onu:) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Ne yaparım Yorumla Soran +1 yıl Cıks kesemezsin , kestirmem de :) ;) Yorumla Soran +1 yıl Yarısını kesersin Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kestirmiyordun hani Yorumla Soran +1 yıl Hala kestirmıyom :)) Yorumla Soran +1 yıl Satırla , baltayla gelyon kestırırmyım:) hc Yorumla sheytantüyü +1 yıl Gitti onun yarısı sem öyle düşün artık sünnetlik bak kendine Yorumla Soran +1 yıl Düşünmem , düşünemyom :/ bu boya sünnetlik olmaz bakmam 😛 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sünnet kilodu al o olur Yorumla Soran +1 yıl O nası bişeydi ya :)) almam öyle şeyler kesilmick Yorumla sheytantüyü +1 yıl Boşuna mı konuştuk bu kadar aaaaaa Yorumla Soran +1 yıl Kescem diye tutturan sendin :)) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Malzemeler hazır sünnet çoçuğu gelsin Yorumla Soran +1 yıl Gelmem :)) tutmayın beni Yorumla sheytantüyü +1 yıl Gel gel korkma Yorumla Soran +1 yıl Korkuyom nası korkmayım :/ Yorumla sheytantüyü +1 yıl Bişey olmaz gel sen Yorumla Soran +1 yıl Gelmem, doktor apla 😽 Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yakalayın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yakalayamazsınız :) :p olmıcam işte banane Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kızdırma bak kökten keserim Yorumla Soran +1 yıl 😖😔😭😭😬... Yorumla Soran +1 yıl Kesemezsın onu. sıkı bağladım üstüne kemer taktm kacıyom Yorumla sheytantüyü +1 yıl Nereye kaçıyorsun Yorumla sheytantüyü +1 yıl Nasıl bağladın göster bakıyım 😂 Yorumla Soran +1 yıl İçeriye , olmadı dışarıya:) Yorumla Soran +1 yıl Yakalada bak:)) Yorumla Soran +1 yıl Oh kurtuldum galiba sünnetçiden Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kurtuldun hadi iyisin Yorumla Soran +1 yıl Oley :)) pes etmişin sonunda :) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Ben pes etmedim sen korkup kaçtın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aaa siz mi geldiniz sünnetçi aday adayı :)) oldu bide gel kes dicektm tabi kaccam sıkıysa cok istyosan kesme yakala:) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yakaladım şimdi görürsün Yorumla Soran +1 yıl Yakalayamadın :)) kaçtım yine Yorumla sheytantüyü +1 yıl Sen öyle san sen zaten bağladın onu kangren olmuştur o şimdiye 😂 Yorumla Soran +1 yıl :)) yok gece gevşettım uyuz rahat şmdi sikinti yok Yorumla Soran +1 yıl Tam tutmuşken beni kaçtım :)) haha Yorumla sheytantüyü +1 yıl Olmaz olmaz bitti onun işi Yorumla Soran +1 yıl Yok yok işi devam edyo:) çok şeyler yapck o daha Yorumla sheytantüyü +1 yıl Kalanıyla yapar Yorumla Soran +1 yıl Yakalarsan belki görürsün kangren mi ne gren :) Yorumla Soran +1 yıl Kalanıyla olmyo hepsi lazm , canım :) Yorumla sheytantüyü +1 yıl Göster baklım ne grenmiş Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Soran +1 yıl Burada mı herkesin içinde Yorumla sheytantüyü +1 yıl Yok mesaj at Yorumla Soran +1 yıl :))). Şakacı. ayrıca mesaj atlmyo Yorumla sheytantüyü +1 yıl Atılır artık açtım Yorumla Soran +1 yıl Seni seni:)) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Parası iyiyse neden olmasın
:)) o kadar basit para çoksa rahat rahat kesersin
Kesende sıkıntı olmaz kesilende olabilir ama
Nılur:)) fazla mı alırsın
Acemilik belli olmaz
Hepsini alma da 😹😹🙈
Sünnetçi mi lazım
Olmayı mı düşünyon :))
Sn işi öğrenmeden kesme :) nolr nolmz para çok olsada :)
Biryerden başlamak lazım 😂
O zmn bebeklerden başla :)) meraklı yavaş yavaş işi büyütürsün çocuklara geçersın. 2 dk da bitirisin bir Bakmışsın :))
Yok ya onlar olmaz büyüklerden başlamak lazım ustalaşınca küçüklere
Sn ıyımısn :)) küçükleri kesmek daha kolay olmaz mı ;)
Yok yok daha zor olur
Nedenmiş :)
Daha dikkatli olamak lazım küçüklerde
Olcam diye olanı da göturcn :) bebekken yanlış kesim. Kaybedeceğim bşe olmaz dyosan bşka
Haklısın galiba en iyisi işi bilene bırakmak vazgeçtim
:))) uygulamalı ders al olmazsa
Kimse uygulatmaz onu
Nedendir, acemiler nası öğrenyo :))
Sen gönüllü ol öyle olur 😂
Hayırdır nye benimki kesiliyor şimdi uyuz 😹 :p ne istyon şeyimden
Ne olacak sanki ya 😂
Ne mi olacak :)) 😾ikinci kez kesilmiş olur zahmet etme sn
He sünnet oldun sen tamam
Gönüllü diyor bide 😝 acacam gel kes dicm ha pislik :)
Olmadım mı sandın :)) bu yasa kadar
Ne bileyim öyle soru sorunca olmadın sandım
Feaatsın :)) pislik seni. yıllar önce oldum tabiki
Senin eline bıçak vermemeli:))
Niye
Napcağın belli olmaz geri dönüşü olmayan işlere girersın :))
Sen yine ol bence sünnet olmamış seninki
Benimki olmamış :)) nerden vardın bu kanıya uyuz
Az kesmişlerdir
Tahminle olmaz bu işler :) bnce iyi kestiler bir daha olmaz yerim yok daha kescek
Vardır vardır daha çok kesilecek yer 😂
Nereler mesela :)) pislik. { yoktur } 😜
Yarısı mesela
😱😹😹😹
Yuh yarısı kesilirse neye yarar o , 😽😾 bişeye benzemez iş görmez. cani
Yok ya yarar yine hiç yoktan iyidir 😂
Ne şikime yarayacak ya :/ :) görevini yapamaz o. İğrenç bir şekil olur kıyma maknesi ucu gbi
Düğün de yaparsın ohhh daha ne olsun
Bu yaştan sonra düğün :) yapsam da kmse gelmez
Gelirler meraktan gelirler hem paraya para demezsin 😂
Neye merak :)) o yaşta sünnet olana para mı takcaklar:)
Gitsin yarısı takarlar
Yarısı gidince bende hal kalırsa takarlar :)) . {tabi kestirmem o kadarını }.
Ne kadarını kestirirsin
Ona göre mi kescen 😹
Tabisi
😹😹..
Kesemen ki
Neden
Nası yapcn :) beceremen de
Nesi var ya bir satıra bakar
Satır mı 🙈😱naptın ya ne gerek ona
Kesmez başka alet
Önce yakalaman gerek beni ;)
İki tane adam getiririm yanımda kaçamazsın biryere
AA niye kesmesin:)) cokmu sertleşmiş
Bilmem orasını çok sertleşirse balta da var
Pu kendi yakalayamıyo adam tutuyor :)) pis fantezili
Seni mi kovalayacağım bir de
Hazır geliyon. Balta kökten almaz mı yarı dyodun :) :/
Nolamz mı :))
Yok kökten fazla olur o kadar kesmem yarısı iyidir
Saol ya :) yarısını bırakıyon. yoksa napardm
Baktın beğenmedin onu da keseriz sonra
Pansuman uzun sürer , e yarısını alıyon nede olsa
Yok sıkı bandaj tamam
He canım bşe bırakma :/ ne meraklısın kesmeye. Nası çiş yapcksam snra :(
Beğenmezsen diyorum ya o sana kalmış beğenirsen yarısı kalır
Tabisi iyi bandajla hertarafını yara açıkta kalmasın
İyi kestireceksin yani
Yarısı gittikten sobray beğenmeme olmaz :p
Kescen yanı
Boşuna dememişler yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı diye 😂
Sıkıntı yok keserim
Boşuna canım :)) yarısı gitmyo an yaparsın onu:)
Ne yaparım
Cıks kesemezsin , kestirmem de :) ;)
Yarısını kesersin
Kestirmiyordun hani
Hala kestirmıyom :))
Satırla , baltayla gelyon kestırırmyım:) hc
Gitti onun yarısı sem öyle düşün artık sünnetlik bak kendine
Düşünmem , düşünemyom :/ bu boya sünnetlik olmaz bakmam 😛
Sünnet kilodu al o olur
O nası bişeydi ya :)) almam öyle şeyler kesilmick
Boşuna mı konuştuk bu kadar aaaaaa
Kescem diye tutturan sendin :))
Malzemeler hazır sünnet çoçuğu gelsin
Gelmem :)) tutmayın beni
Gel gel korkma
Korkuyom nası korkmayım :/
Bişey olmaz gel sen
Gelmem, doktor apla 😽
Yakalayın 😂
Yakalayamazsınız :) :p olmıcam işte banane
Kızdırma bak kökten keserim
😖😔😭😭😬...
Kesemezsın onu. sıkı bağladım üstüne kemer taktm kacıyom
Nereye kaçıyorsun
Nasıl bağladın göster bakıyım 😂
İçeriye , olmadı dışarıya:)
Yakalada bak:))
Oh kurtuldum galiba sünnetçiden
Kurtuldun hadi iyisin
Oley :)) pes etmişin sonunda :)
Ben pes etmedim sen korkup kaçtın 😂
Aaa siz mi geldiniz sünnetçi aday adayı :)) oldu bide gel kes dicektm tabi kaccam sıkıysa cok istyosan kesme yakala:)
Yakaladım şimdi görürsün
Yakalayamadın :)) kaçtım yine
Sen öyle san sen zaten bağladın onu kangren olmuştur o şimdiye 😂
:)) yok gece gevşettım uyuz rahat şmdi sikinti yok
Tam tutmuşken beni kaçtım :)) haha
Olmaz olmaz bitti onun işi
Yok yok işi devam edyo:) çok şeyler yapck o daha
Kalanıyla yapar
Yakalarsan belki görürsün kangren mi ne gren :)
Kalanıyla olmyo hepsi lazm , canım :)
Göster baklım ne grenmiş
:)))
Burada mı herkesin içinde
Yok mesaj at
:))). Şakacı. ayrıca mesaj atlmyo
Atılır artık açtım
Seni seni:))
Hayır
Neden hayır