Güncellemeler
+1 yıl
Bilen biri var mı yardim etsin bana
Dün kızlık zarindan muayene oldum saat 7 yönünde yırtılma olduğunu ama derin olmadığını söyledi bir şey olmaz dimi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kizlar bakireliginize onem veriyosaniz lütfen kimseye güvenip ileriye gitmesine izin vermeyin yoksa çok şüphe içinde olursunuz ben öyle yapıyorum mesela kimseyle bir şey yaşamıyorum yaşamasına izin de vermiyorum riske girmeye ne gerek var kimseye güven olmaz zaten evenicez senin istemedigin bir şey yapmam yalanlarina kanmayın o anlık zevkle ilerisini de yapar sorumlulukta almaz
Yok biz evlenicez zaten ama yine de korkuyorum
Zaten olan oldu öğute gerken yok çözüm bakicaz
Peki bilgisayar da ki raporda cinsel iliskiye girdiğimi yazar mı
Yırtılma neden olmuş ki ilişki yaşadığın için mi
Evet
Kan gelmediyse bir şey olmaz
Bu arada ücreti ne kadar ilerde belki lazım olur djdjdjdj
Kan geldi mi bilmiyorum ama doktora sordum ki gene kanar mı dedi zorlarsan kendini kasarsan kanar acaba evlenene kadar yırtılma olur mu ya hala korkuyorum
Ücreti doktor doktora değişiyor eğer bir ilişkiye gireceksen seviş öpüş ama bunu yapma ben depresyona girdim kendimi çok kötü hissettim bu durumu yazan biri bile olmak istemezdim
Evlenene kadar affedersin kimsenin altına yatmazsan ve erkek arkadaşının sakın vajinana dokunmasına izin verme erkekler dokunurken parmaklarını çok sokuyor kan gelebilir dikkat et
Evet ben de öyle yapicam yani sanirim son hakkim kaldı
Bak sen boşuna kendini kasıyorsun doktor bir şey olmaz demiş bir hata yaptın farkına vardın neyseki kan gelmemiş yoksa çok başın agrirdi içkili falan miydin ve bir daha lütfen erkeklere güvenme erkekler her ne kadar bakirelik bizim için önemli değil desede evlenince bakire arıyorlar
Yazsa sanki ne olucak ne önemi var zaten sevgilinle evlenecekmizsin. Yazsa bile kimsenin ruhu duymaz tabi sevgilin mafya ya da yazılımcı tarzı bir şey değilse doktor hariç kimse bilmez
Nerede yapılıyor muayene?
Özel hastanede
Bir şey olmaz dimi
Peki kadın doğumda yapılır mı bu muayene bilgin var mı?
Evet zaten sadece onlar bakıyor
Devlet hastanesinde ama
Devlet hastanesinde yasak
Adlı vaka dışında bakmıyorlar
Hm anladım sağolun teşekkür ederim.
Ne olmasından çekiniyorsun
Olmaz sıkıntı
dilan bana yazabilirmisin lutfen
kızlık muaye ücretini ne kadar verdin peki
Ozel hastanede yaptirdim değişiyor doktordan doktora 500 tl muayene ücreti ama 10 gün boyunca geçerli
Benjm doktorum
anladım peki kızlık nasıl yırtılma oluyor bende bir ara gitmek istedim ama cesaret edemedim
Ben iliskiye girdim ve kendimi kötü hissettim korktum yırtılma oldu mu diye o yüzden gittim doktora ilskim olduğunu ve evli olmadigimi söyledim ama inşallah raporda yapmazlar cinsel iliskiye girdigimi tek korkum bu şu an
Özelde çok umursamiyorlar zaten sadece bir şeyler girdi ekrana ve korktum
ailenden kaynaklı demi
yas kaç senin
21 yaşındayım evet ailemden ya ailemden geç erkeklerden bakire olsan bile hep bir baskı
hım daha küçüksün kendini böyle büyük bir yükün altına atma ne varsa kızlara oluyor ne yazık ki
Bir şey olmaz dimi artık günlük yasamimda normal davranabilirim dimi
doktor bana içine bir şey girmedikçe bozulmaz demişti dediği gibi kasma kendini
yani normal davranmaktan başka çaren yok