saç kendi yağıyla mı beslense daha çabuk uzar yoksa her gün yıkanırsa mı
daha çabuk uzar birde pantene argan yağ terapisti kullananlardan var mı memnun kalanlar
daha çabuk uzar birde pantene argan yağ terapisti kullananlardan var mı memnun kalanlar
Saçlar kanla beslenirler mesela uzun saça alışık olmayan bir erkek saçları uzadında baş ağrısı vb sorunlar yaşabilir yani senin kan değerlerin normalse saçların normal uzayacaklardır ve sık sık yıkamak hem saçlarına hemde sana iyi gelecektir hatta şu var günlük duş alan kişiler kendilerini güveni artarmış
ewt bunu ne alaka ben traş olmaya gittimde sorarım ne neiçin nasıl olacağını hayat beni değil ben hayatı yönetrim istersen sende öyle yap anlarsın o zaman
demir ilacı kullan bir ikincisi hergün olmasada 2-3 günde bir yıkan eğer jöle veya yağlandırıcı gibi kimyasal bir şey kullanmıyorsan 2-3 haftada bir uclarından aldır
bitki mi bu kenks ne alakası var.
saçını ne kadar sık yıkarsan okadar sık yağlanmaya alışır dengesini bozarsın.
peruk al bir süre madem. doğal gibi görünenleri var. bir de saç serumu veya bitkisel yağlar felan araştır. öyle yıkamakla olmaz okadar uzama
Kan ve vitamin haplari sac uzatir canim ama yikamakla uzar mi bilmem...
Cevap
8Cevap
düzenli beslenmek, düzenli uyumak ve biotin detsği uzatır. proteinden zengin beslenmelisin.
Çiçeğe bile her gün su versen çürür. Her gün duş al ama uzamasını pek umma.
yaglı sac ıyı degıl sacı ne kadar cok yıkarsan o kadar ıyı olur ve sacında cok kırık oluyorsa her ay o kırıkları aldırırsan daha saglıklı uzar
saçomım uzaması gibi bir sorunum yok,çok çabuk uzuyoi,çok sık yıkadığım için sanırım:)
günlük,ya da iki günde bir..
uzatmaz aksine yıpratır. 2 günde bir saçları yıkamak en güzeli. birde kullandığın şampuan çok önemli tabiki.. öyle piyasadaki pantenmiş elidoormuş clearmış sallaıcaksın bunları
Hangi tur sampuanlari tavsiye edersiniz rica etsem isim alabilirmiyim
saclar iki günde bir yikanmali diger türlü daha cabuk yaglaniyor
uzar sık yıkamak ama şampuanın fazla kulanmamn gerekir
bud durdugun kabahat senin şimdi duşta olmaz lazımdı:)
Uzatır ama şampuanı az kullan derim :)
Hayır aksine saçı kurutur, 2 günde bir yıka
Sudan cikma en iyisi.
uzatır
.
evet uzatır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar