Ergenlikten beri istediğim sakala kavuşamadım. Bıyık ve çene iyi ama asıl çıkması gereken yanaklar çok seyrek. Doktora falan gitsem mi? Yoksa genetik bu istesen de bundan fazlası olmaz mı diyosunuz?
Teşekkür ederim ama suratımda sivilce çukurları var. Fotoyu retrica'yla falan çekmiştim galiba gözükmüyo pek ama sinekkaydı tıraş demek pizza gibi surat demek benim için. :D
onlari temizlersin, yüz jelleri var, sabun yerine onlari kullan, bir aya kadar birsey kalmaz sivilcelerden, ayrice camouflage fondotenler var, onlarlan kapatirsin, ya da concealer sivi kallemler var, onlarda ten renginde kapatir.
Benim çukurlarım aşırı derinmiş. Doktor demişti. Beni karbondioksit lazere yolladılar direk. 6-7 seansta %70 falan geçiririz demişlerdi. Ben 1 seansa girdim şu ana kadar. Anlayacağın jelle kremle geçmez. Ama dediğin gibi fondotenle falan kapatabilirim.
Aynen senin yanak seyrek gibi benim bıyık çene ama demek istediğini anlıyorum her yer aynı seviyede eşit diyosun bu yaşa kadar çıkmadıysa bu saatten sonra da böyle kalıyo çıkmıyor
Benim bıyıklar sakal ile birleşmiyor, geri kalan her yerden kıl fışkırıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Klozet kapağı mi o😂😂 bence gayet güzel yuzunede yakismis. Kaş için sarımsak sürenler oluyordu. Sarımsak sakal çıkartır mi bilmiyorum ama bir dene bence
En İyi Cevaplar