Bunun cevabı maalesef evet..Yalnızlık, sosyal ve toplumsal bağların eksikliği; iltihaplanma, astım hatta daha yüksek ölüm oranlarıyla bağlantılı. Bu nedenle, yalnız olduğunuzu fark etmek ve diğer insanlarla daha derinden iletişim kurmak için adımlar atmak önemlidir..
Etmez ya bu zamanda en güzeli yalnız kalabilmek vala tüm kalbimle söylüyorum allahım işallah sevgilim beni terkeder de yalnız kalırım valla birdahaki kimseyle çıkmam😣😣 ay bu ne ya sorma kanayan yarama tuz bastın 😣😣
Yalnızlık ruhumun merkezine yerleşmiş durumda. Biri girse hayatıma da beni kurtarsa bu durumdan. En büyük tehlike bence. Görünmeyen tehlike olarak görüyorum yalnızlığı. İnsanı fark ettirmeden çökertiyor. :/
Tabiki hasta eder. şu an mesela kendimi hasta hissediyorum. Sebebi benim bazı hatalarım oldu aileme sevdiğim kadına karşı. Benden soğudular. Kendimi yalnız hissediyorum. Hiç konuşamuyorum. Çünkü mutlu bakan gözler bana öyle bakmıyor. Bir müddet belki böyle olacak. Ama bu zaman diliminde yalnızım. . Belki buralardan yani yaşadığım yerden gidebilirim
ASlında yalnızlık her ruhsal hastalığın tek tetikleyicisi ve sorumlusudur..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalnizlik derken sevgili ask diyorsan hayir hasta olmaz insan ama mutlu bir iliski yasayanlara bakip özene Bilir. Ama yalniz derken ailesi olmayan arkadasi cevresi olmayani dersen evet insan hasta olur
Katılıyorum yalnızlık insanın üzülmesine en buyuk etken. Bütün hastalıklar psikolojiktir nasıl hissederseniz kendinizi o kadar iyisinizdir. Mutluluk ise en büyük ilaç.
En İyi Cevaplar