Merhabalar,
burun çevremde derim yaklaşık 2 haftadır kızarmış vaziyette. Pul pul oldu. Kaşıyınca kepek gibi dökülüyor. Bu normal bir şey mi?
Saçımda ve çenemde (sakalımda) kepek hep vardır. Ama burun çevremde de ortaya çıkması beni korkuttu şimdi.
Bunun sebebi 1 ay kadar önce şüpheli bir cinsel ilişkiye girmiştim. Her ne kadar korunduysam da "Acaba AIDS kapmış mıyımdır?" korkusu başladı. Ve AIDS belirtilerinden biri 2-6 hafta arasında deride döküntüler başlamasıymış.
Bilen birileri var mı bu konuyu?
burun çevremde derim yaklaşık 2 haftadır kızarmış vaziyette. Pul pul oldu. Kaşıyınca kepek gibi dökülüyor. Bu normal bir şey mi?
Saçımda ve çenemde (sakalımda) kepek hep vardır. Ama burun çevremde de ortaya çıkması beni korkuttu şimdi.
Bunun sebebi 1 ay kadar önce şüpheli bir cinsel ilişkiye girmiştim. Her ne kadar korunduysam da "Acaba AIDS kapmış mıyımdır?" korkusu başladı. Ve AIDS belirtilerinden biri 2-6 hafta arasında deride döküntüler başlamasıymış.
Bilen birileri var mı bu konuyu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
seboreik dermatit olabilir
AIDS mi sebep olmuştur?
aidsle alakası yok..
stres, derinin fazla yağ üretmesi
olma ihtimali var bir doktora görünsen iyi edersin
Test yaptırmak için şüpheli ilişkinin üzerinden 3 ay geçmesi gerekiyormuş. Yine de yarın hastaneye gidip bir doktora danışmayı düşünüyorum.
3 ayda ölmemis olursan sorarsin 😒 nekadar sacma
Hastalık ölümcül seviyeye en erken 8-10 yılda geliyormuş.
vallaha orasini bilemem. gecmis olsun insallah yoktur birseyin
Seboroik dermatit belirtisi
AIDS mi sebep olmuştur?
Hayır, sıkıntı stres sebep olur