Geçmiş olsun. BAŞ AĞRISI Nane : Nane çayı baş ağrılarını dindirmek için birebirdir. İçerdiği mentol ve mentol doğal yağları sayesinde mideyi rahatlatma etkisine de sahiptir. Biberiye :Kimyasal içerikleri sayesinde doğal bir ağrı kesici görevi görür. Çikolata: Doğal antidepresan özelliği vardır. Çikolata Magnezyum ve demir içerir. Sinirleri gevşetici özelliği sayesinde baş ağrısını dindirir. Ayçiçek yağı içilmez ama gargara olarak kullanıldığı zaman uykusuzluk, kronik baş ağrısı ve asabiyet için iyi gelmektedir. Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu baş ağrısını keser. Karabiber tarçınla karıştırılıp kullanılırsa baş ağrısını giderici etki yapmaktadır. Ihlamurla kaynatıldığında sancı kesici etkisi vardır. Limon suyu bir Su bardağı kahve içine sıkılarak içilirse baş ağrısına karşı etkili olur. Muzun içerisindeki Magnezyum baş ağrısı ve kramplara karşı etkilidir. Ve ya patatesi yuvarlak dilimler halinde doğrayıp bir bezle yaşmakla alnınızdan şakaklarınıza doğru sararak bağlayınız. veya Malzemeler; 5 adet kereviz sapı 1 adet lime (yeşil limon) 1 adet salatalık 3-4 bardak ıspanak 1 kök zencefilin yarısı 1 su bardağı maydanoz 2 adet elma Hazırlanışı; Hepsini blenderdan geçirin ve maksimum fayda için taze taze için. veya Sinüs boşluklarından kaynaklı baş ağrılarına karşı inanılmaz etkilidir. Alnınıza süreceğiniz viks biraz sonra kan basıncını düşürerek ağrıyı azaltır.
İlaç içmek istememeni çok iyi anlıyorum ama dayanılmaz bir ağrı varsa iç bir tane majezik kurtul. Ne kadar zararı olabilir ki? Ömrümüzü ne kadar kısaltır?
Sonrasında karaciğerine faydalı gelecek enginar yersin, lavanta çayı içersin, olmadı bir gün boyunca detoks uygularsın atarsın oluşabilecek kalıntıları ve yan etkileri. Yok ben içmem diyorsan da dayanabildiğin kadar dayanmaktan başka çaren yok maalesef. Geçmiş olsun
Ellerinizi buzlu suyun içinde esnetin veya ense saç dibinize buz koyun olmazsa hafif hafif saçınızı çekin rükûya eğilir gibi baş aşağı bekleyin geçmiş olsun
Geçmiştir ağrın ama bir dahaki sefere bir buz parçasını ensenin tam orta noktasında bir süre tut ve dene bakalım sende faydası olacak mı. Ha stresle tansiyonun da yükselmişse o da baş ağrısı yapar, onun için de limon suyu iç (Ölçtürüp emin olduktan sonra yap ama) ve sessiz bir yerde uzan
Ben 1 2 güne yakın kustum sonra migdem düzeldi. Ama ateşler içindeydim ve başımı sallayinca içinde beynim sallaniodu gibiydi gripin içtim ateşin düştü ve basım düzeldi fakat senin nasıl şey yaşadığını bilmiyorum. Ama c vitamini almani öneririm meyve falan ye
Sakaklara masaj yapinca , ya da ilik bir dus esliginde masaj ile etkili olabiliyor.. Bende ilaca karsiyim bobrek direncini yok ediyor ama bazen de herseyi oluruna birakip stres ve problemleri unutmakta iyi gelebilir.. 😕
ışıkta duramıyorsan veya migren belirtisi ise biberiye çayını tavsiye ederim. Aktardan biberiye al ve migrene göre uygun bir şekilde demleyip yine tavsiye edilen şekilde iç.
Ah be abicim 20lik rakı demeni beklerdim 😂 çok küfür edicem ona bir 70lik içip. Küfürlerimide sevecek kendi kendine diyecek bu nasıl biçimsizlik çokta sevimsizim krize felan girmesin😎
Her yerde yok zaten restorantlarda olur. Rakı içilmez mi çok felsefik oluyorum 5. Dubleden sonra konuşmayan insani 10 dakikada cozerim yarma gül olur 😂
En İyi Cevaplar