Psikiyatriye eşcinsel olduğunu itiraf etmek?

Merabalar. Ben 21 yasında hayattan ve kendisinden bıkmıs usanmıs bir eşcinselim. Eşcinsel olmakla ilgili burda tartışmıycam ama bu konuda fikrinize ihtiyacım var. Lütfen yargılamadan düzgün bir şekilde cevap verin. Ben bazı psikolojik problemler yaşıyorum ve bunun bazı nedenlerinde eşcinsel olmamında büyük etkisi var. Ben psikiyatriya kendimi tam olarak ifade edip sorunumu net bir şekilde anlatabilmek için gay olduğumu artık itiraf etmek istiyorum. Birine anlatıp rahatlamak istiyorum artık bu yükle yaşamaktan yoruldum :( yarın için devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne bayan bir doktordan randevu aldım. Daha öncede gittiğim ve sevdiğim bir doktor kendisi. Tek sıkıntısı odanın içinde sekreterin oturması ama rica edersem 2 dklığına çıkabilir. Ama sizce bu doktora itiraf edersem beni ayıplar mı? Benden iğrenir mi? Beni dışlar mı yani sizce ne tepki verir? Cesaretimi toplayıp artık söylemenin vakti geldi mi? Lütfen düzgün ve samimi bir şekilde yargılamadan yorumunuzu yapın. Ruhsal bir çöküntü içerisindeyim biraz hassas yaklaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden...
Psikiyatriye eşcinsel olduğunu itiraf etmek?