Sağlık Bir omuzum diğerine göre kısa ve daha aşağıda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bana mı öyle geliyor yoksa öyle mi doktora gidicem ama neden olur ki nasıl tedavi edilir? Bir omuzum diğerine göre kısa ve daha aşağıda? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
infinitezimal Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl İnsan vücudu zaten yüzde yüz simetrik değildir, çok dikkatli olmayan insanlar farketmez. Sen kendini incelerken harcadığın bu dikkati başkalarını incelerken harcarsan anlarsın herkezin bir yamukluğu olduğunu. 0 0 Yorumla
ecetx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Çantayı hep o omzuna takıyorsan olabilir ya da başka bir şey 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle yapıyorum Yorumla ecetx +1 yıl Yani hep o omzuna mı takıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla ecetx +1 yıl O zaman bir problem olabilir Yorumla ecetx +1 yıl Doktora gitmen lazım en acilinden Yorumla
indiangangster Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl ne büyük dert o kadar üzüldüm ki 0 1 Yorumla KralTutankamon +1 yıl Bende sana üzüldüm tipe bak Yorumla
Kilerde__TURŞU Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kol kaslarını bir serbest bıraksan düzelecektir. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar