https://goo.gl/images/qF63cG
https://goo.gl/images/Esb6kT
Linkletdeki gibi zayif ince belim omzum dar ve goguslerim buyuk
Gerçekten bıne emin misin? Spor yaparak emin ol dikleştirebilirsin. Ameliyatsız mevcut anestezi ile ama pişman olma derim birçok insan büyültmek için uğraşıyor. Ve spor yaparak bir kısmını eritip sıkılaştırabilirsin göğüs ve sırt çalışıyor musun?
Yüzmeye basladim ve 2 senedir fitness yapıyorum sıkılasmak için. Inan linklerdeki gibi göğse sahip olunca sıkı da olsa inek gibi emziren kadin gibi duruyor. Elbise bluz tişört askılı vs hicbir sekilde kıyafet düzgün durmuyor. Burada abazaliktan yoruma meme diye atlayan erkekler ve beyinsiz cahil ergen kız yorumlarından dolayı sporcu atletli foto atmadim. Ameliyat olmak istiyorum mecburen:(
Anladım canımm boşver onlar yokluktan ne diceğini şaşırmış eğer ameliyattan korkuyorsan implant ilede yaptırabilirsin ama yüzme ve ağırlık sporları plates vs gerçekten çok etkiliyor çünkü aynı sorun bende de vardı ve sporla gerçekten ciddi anlamda toparladı çok dikleşti umarım sende çok çok daha iyisi olur canım iyice araştırmadan sakın hiç bir hastaneye yatma kadınlarklübü sitesine iyice bir gözat bende ordan çok bilgi edindim bu sorunla ilgili çok çözüm var :)
Cokkk teşekkür ederim bakacağım. Hususan sırt ve göğüs çalışmaya basladim 1 haftadır. Kilolu olsam zayıflayınca küçülür derdim ama zayıfım. Gogsumdeki kilo degil kendi ölçüsü. bir süre daha spora ağırlık vereceğim bakalım. Senin ölçün kac ne ladar küçüldü?
Ben teşekkür ederim asılll umarım çok faydasını görürsün benimkisi 75c fakat yanlış sütyen kullanmamdan dolayı sarkmalar olmuştu yani iç çamaşırsız çok kötü duruyordu ama hocam baya hareket yaptırıyordu baya sıkılaşma oldu ameliyatı ben çok düşünmüştüm ama bıçak altına yatmaktan korkuyodum iyikide yapmamışım diyorum şimdi 🙂 bence seninkisi çook daha kolay olucak umarım hayalindeki bedene enn yakın zamanda kavuşursun ameliyata gerek kalmadan
Yorum yaptığın icin sana dua edecegim. Benim bulundugum yerde 1 spor salonu ve 1 hoca var. Cok yardımcı olmuyor zaten kimseye. Dogu görevindeyim. Yaptigin hareketlerin linkini atabilir misin rica etsem. Simdi olmasa da olur musait zamanda yazarsan ben bakarim
Canımm çok sağol eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şu an tam olarak hepsini hatırlamıyorumm salondaki fitness aletlerini yapıyordum birde şu plates bantları var biliyorsundur 😊 ebru şallının işte onlardan almıştım aynı zamanda kolda çalıştırıyor onun nasıl yapıldığına dair internetten videolarına bakıyordum genel olarak hangileri göğüş çalıştırıyorsa onları yapıyordum sırtı çalışarakta olduğumdan daha dik durmaya başladım aynı zamanda göğüs çalıştığım için hem dikleşip sıkılaşmış gibi birşey oldu ama sakın pes etme canım kısa sürede etkisini göstermiyor sabredersen kesinlikle istediğin şeye ulaşırsın 😊
Eğer spora başladıysan göğüs bölgesi çalıştığında ertesi gün o bölgede kas ağrısı olduysa tamamdır zatenn ben çalıştığını böyle anlıyordum benim hocamda çok iyi değildi ben istedikçe gösteriyordu baya araştırarak buldum hareketleri 🙂
Benim bacaklarim ve karin kaslarim agrir demek ki eksik çalışıyorum. Bakacağım netten. Allah kalbindeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin. Cidden psikolojim bozuk halde nette plastik cerrah arıyordum. Mutlu uyuyabilirim. Tekrar teşekkür ederim sevgiler ❤🍀😊
Çok sevindim canımm güzel kalbin ve güzel duaların sana yansır umarımm emeklerinin karşılığını kat kaf alman dileğiyle istediğin zaman soru sorabilirsin burda olurum ben 😊 ben teşekkür ederimm 🌸🌸🌸
Neden küçülttürüyorsun ki gayet iyi işte insanlar büyük olsun diye silikon taktırıyor
Deli misin ya senin ki gibi olsunlar diye çuvalla para harcıyorlar
Cevap
6Cevap
Ulan kiminiz kucultmek icin ugrasiyo kiminiz buyutmek icin
Olan tanıdıklarım var ama seni mutlu edeceğini sanmıyorum
Ulan biri büyütür biri küçültür bu ne arkadaş ya
gözlerimle küçültebilirim bana gel :d
75te büyükse 😂😂😂😂
banamı anlatıyorsun bunları 😂
bende gördüm hatta hergün görüyorum merak etme 😂
Ankara da isen bir prof ismi vereyim
Değilim ama giderim