Genetik ve ne denediysem olmadi arkadaslar. Gun aldim muayene olucam sonra ameliyat var. Bikini giyememekten giydiklerimin uzerine yakismamasindan ve sutyenin artik uzerime yapismasindan biktim kadin oldugumu hissetmek istiyorum yasim 21 . 28 e kadar evlilkk dusunmuyorum zaten o zaman kadar alisirim kendi bedenim gibi olur.
Tahta gogus hakkinda dusunceleriniz neler ameliyat olucam bakar misiniz (resimli)?
Bazı insanlarda çekicidir örnek : ben Ama yinede istiyorsan göğüslerinde değişiklik yap ama bilki gerçek göğüs gibi hissettirmez ve bazı riskleri var onları mutlaka dikkatlice araştır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben küçültmek istiyorum insanlar büyütmek ay valla kadın olmak zor ya 😔
göğsü göğüstür , kafaya takma. göğüs her türlü güzeldir. o kadar abartmayın yani sizi seven erkek, her türlü sever. göğüs büyük, küçük pek önemli şeyler değil
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir esim gordugunde ne diycek benimkiler daha buyuk demiycek mi cinsel hayat 0 olcak
hayır neden 0 olsun, sen kızsın... erkek her türlü seni arzular, yani eşin olacak adam. hem evlendikten sonra göğüslerin çıkar daha da belirginleşir öpüp okşandıkça:)
hayır seni üzmek değil amacım, mutlu etmek. boşuna böyle şeylere para mara verme bence , yazık göğüslerin büyüyecek ellenip okşandıkça.. hem küçük göğüsler güzel herkes büyük sevecek diye bişey mi var?
Ben sevmiyorum baskasindan once istiyorum ya neden kimse destek cikmiyo aileme bile soylemeden girip cikicam ameliyata kimsenin haberi olmadan. En yakim arkadasimin bile.
Bende olmayan bişeyi karşımdakinden istemek gibi bir hakka sahip değilim ben eğitimli biri olduğumdan eğitimli biri isteme hakkına sahibim ha çok iyi fiziğim olsa belki o hakka sahip olabilirim ama olsada istemem benim istediğim kişilikte biri lazım Onuda bulmak zor bulunca memesi yok diye bırakırsam 40 ımda evlenirim anca :(
En İyi Cevaplar