Safra kesesi ameliyatı olan varmi?

2 yil önce bana safra kesemde taş olduğu teşhisi konuldu ozamanlardan beri hastaneye kaldirilma derecesinde bir ağrı yaşamadım fakat persembe günü daha doğrusu çarşamba gecesi saat 3 gibi şiddetli agriyla uyanip sabahı sabah ettikten sonra dayanilcak gibi olmadığına karar verip hastaneye gittim tetkikler yapilip değerlerin biraz daha yukselmis olduğunu söylediler 4 adet ilac verip (bunlarin ikisi antibiyotik bir tanesi mide korucu bir taneside agri kesici) eve yolladılar. Şu an ogunku kadar olmasada nasil desem sanki böyle kalsiyum sandozu bardaga koymussunuzda yuvarlanarak yukari cıkıyormuş gibi hissediyorum. Doktor ameliyat olursan bu tip agrilardan kurtulursun dedi fakat benim tam bir ay sonra dugunum var ameliyati dusunuyorum dusunmesine ama bir ayda kendime gelemem diye cok korkuyorum sonucta herneadar herkes bir haftada ayaga kalkarsin desede ve bende gercektende kalkip dolaşmaya baslasamda onun sisligi alisma sureci vs. Derken eminimki bir iki ayi bulacak.. bende buraya sormak istedim acikcasi, ameliyat olan var mı yakin zamanda? Sonuçtan memnunmusunuz? Neler yasadiniz? Nekadar surede tam anlamiyla normal yasantiniza dondunuz? bana anlatirmisiniz?
Safra kesesi ameliyatı olan varmi?