Bademcik ameliyatı olan var mı?

Selam arkadaşlar benim bademcikler çok şişti. Burun etlerini yaktırdım doktora "bademcikleri de alın" dedim. İkisi aynı anda olmaz yaşın 28 çok ağır gelir dediler. Çocukların ameliyatı daha kolay dedi. Daha sonra yapalım dedi erteledik. Sonra başka bir ameliyat oldum. Bademcikler yine kaldı. Şimdi daha ameliyat ödemlerini atamadım. 6 ay dolması gerekiyor ödemlerin gitmesi için. Çünkü burun etinden sonraki ameliyatım ağırdı. 80-90 cm kestiler. Şunu merak ediyorum. Bademciklerim ağrıyor ve boğazım şiş. Ama bayağı gıdı gibi bir şey sanki. Öyle görünüyor. Dokunuyorum bademcik hissediyorum. Ağrıyor. Bademcikleri aldırırsam boğazımda gıdı gibi olan şey de gider mi? Yoksa ödem mi bu kadar? Çözemedim. Birden bire ortaya çıktı bu şişlik. Ameliyat öncesinde dümdüzdü boynum. Kemiklerim de belli. Ama gıdı olmasından da çok korkuyorum. Bir de bademcik ameliyatı olanlar artık boğazını tutamıyormuş doğru mu? Bunu da öğrenmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yalvarayım mı ne yapayım? Bakın soru basit. Bademcikler alınırsa boğazdaki şişlik gider mi? Bir de bademcik ameliyatı olanların iştahı açılıyormuş doğru mu? Ben ameliyattan kesinlikle korkmuyorum.
Bademcik ameliyatı olan var mı?