Sorum cok basit:
Kefir boy uzatır mı?
Link atarsanız sevinirim
Kefir boy uzatır mı?
Link atarsanız sevinirim
Sen bugün taktın boy uzatmaya :))
Kefir Sütten yapılan içinde başka maddelerde bulunan ve bazı hastalıklara iyi gelen bir birleşimdir. Boy uzatmayla alakası yoktur. Ayrıca Nerede kefir bulacaksın o da ayrı konu :)
satılıyo marketlerde yaa :) evet taktım valla :)
Gerçek kefir değildir o inanma sen onlara :)))
Çocukluktan beri günde 1 litre süt içiyorum kalsiyum çok aldım yani kafirde içtiğim oldu ayranımı masadan eksik etmem 1.93 oldum işte uzatır bence tabiki basketbol ve voleybolda oyna tavsiyem
Kefir Büyümeye güçlü destek sağlar.
* Kefir Boy uzamasına ve sağlıklı gelişime yardımcı olur. ewet faydash. Warmıs o kadar faydası warki buraya asla sıgmaz ama gelişme cagında diyor!!!
Sanmıyorum , çünkü kefir bildiğim kadarıyla probiyotik etkili bir içecektir , Sindirim sistemini hızlandırır.
neden boy uzatmak istiyorsun bence öyle saçma şeyler deneme boy uzatıyım diye sağlığından olursun boyun kaç ?
1,57 :/
En iyi sut uzatir ama yasin sanirim 18 cokta uzamaz kii
Cevap
18Cevap
Kefir kımızla beraber eski Türklerin çok içtiği bir içecek. Ama hiçbir tarihçiden Türklerin (genel olarak) uzun olduğunu duymadım.
ergenlikten sonra uzamıyor diye biliyorum o zaman içinde bol bol zıpla spor falan yap xd
Merak ettim de boyunuz uzadı mı faydası olan bişey oldu mu
Kefir uzatırmı bilmiyorum ama balık uzatır. Ama sen böyle daha iyisin bana göre uzadığın zaman zayıflarsın ve şu anki güzelliğin ve çekiciliğin gider benden demesi.
Ben minyon hatunlara bayılıyorum mesela 1,57 harika bir boy bayan için takma kafana bunu
Süt , ayran nasıl uzatiyorsa kefirde uzatır aynı şey sonuçta
Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar...
evet faydası var
İçinde ca var uzatabilirdr sadece boy uzaması bunla ilgili değil
boy uzatır mı bilmem ama bence 157 kısa ben de kısayım. İp atla bir yerlerde asılı kal yüz...
uzatır kendiniz yapın
hazir daha kolay geliyodu :(
daha iyi sonuç alırsınız ama
Tipsizsin boyun uzasa nolcak
Küçüksen faydası olur
sende taktın boya boyun kaç senin
uzatmıyor ama süper oluyor
uzatırsa ben hemen içerim
Uzatmaz diye düşünüyorum
evet faydası olur
Uzun mu seviyorsun?
Uzatmaz