Yediklerime dikkat edip kilo verdim ama gördüm ki görünüş olarak gözle görülür fark olmadı sizce bu bacak basen eritir mi yüklü miktar ödedim inşallah aldığıma pişman olmam 😑?
Eğer spor yapiyom diye karnını tıka basa doldurursan futbolcu bacağı gibi olur kızzz bacağın az yemen önemli
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım diyetle zaten 3 4 kilo verdim ama görünüş olarak gözle görülür bir fark olmadı bu yüzden zaten diyetle beraber yapıyorum seker ve hamur isi tüketmem günde 3 lt falan su içiyorum dikkat ederim yani inceleyim de
Aynen. Diyetine devam et. Kendine uygun zamanlarda antremanını yap ancak sadece bunu yapma bazı basen , kalca cadio egzersizleri var onlarla birlikte yapmanı tavsiye ederim . Birlikte yaparsan gözle görülür sonuç alırsın mutlaka.
1 Saat yeterli olabilir. Ancak yemekten önce yapman şart. Ona göre ayarlarsın zaten kendini ama dedim gibi sadece o aletle yapma yanında bahsettiğim egzersizleri yap. Mesela egzersizlere başlarsın. Atıyorum yarım saat normal kalca , basen , bel egzersizi yaptın. Sonraki yarım saatte o alette egzersiz yap. Gayet etkili olur.
sana öyle geliyordur ya cok iyisin bence benim boy 1.60 kilom 60 ben de memnun degilim ama inanki fazlaligin yok senin bence sporla skilastirabilirsin vücüdunu
kosu bandi da cok iyi böyle yüksek seviyeye cikarabilecegin kosu bandlari var yokus yikari cikar gibi acayip yag yakiyor ama bu da cok iyiiki günde bir 30 dkk kullan
En İyi Cevaplar