Regl öncesi dönemde salgılanan progesteron hormonuna vücut ve beyin uygunsuz tepkiler gösterebiliyor. Tamamen doğal ve fizyolojik olan bu biyolojik süreç, bir anlamda, vücudun progesteron hormonunun azalıp yükselmesine verdiği uygunsuz tepkiler oluyor. abartanlar elbet olabilir fakat bu bir gerçektir. bilgisizliktir anlıyorum fakat bilmediğiniz konuya genelleme yapmayın lütfen.
Bu yazdıklarından çok daha fazlasını biliyorum. Menstrüasyon döngüsünden senden daha iyi haberim var merak etme. Sorduğum soruya tekrar bakarsan ne demeye çalıştığımı anlarsın. Sırf cevap vermek için hemen öyle atlama bidahakine.
Hani sen de dedin ya, elbette abartanlar olabilir diye. Ha işte ben de bunu soruyordum. Acaba insanlar senin gibi abartanların olduğunu mu düşünüyor yoksa gerçekten sinirli olduklarını mı.
Tüm hormonlar bir anda minimum seviyelerine iniyorlar. Her kadında da farklı farklı etkileri oluyor. Kimisi acayip değişiklik gösterirken kimisi daha az hasarla atlatabiliyor. Elbet abartılıyor da. Ama evet, çoğunlukla olurlar.
Yalnız bunlar komedi için yapılanlar. Abartı yani buna inanmamissındir umarım. Ve evet hormanlar yani hormonlarıMIZ yüzünden böyle oluyoruz. Bilmemene sasırdim
Menstrüasyon döngüsünü çok iyi biliyorum merak etme. Bilmiyorsan sana çok iyi anlatabilirim.. Bu soruyu sadece insanların ne düşündüğünü öğrenmek için sordum. Seni biri göndermiş belli 😂 ee içinde bişey kalmışsa yollasın senle 😂😂
Ee nerden arastırıyorsun acaba. Burda kalkıp millete satasmaya çalısma bence. Cinsiyeti kız olan hatta artık erkek olan da menstruasyon dönemini oldukça iyi biliyor. Lisede ögrettikleri ovulasyonla falan kalkıp biliyorum gibi toplara girme bitanesi.
Az önce sana laf sokan kız var ya hani okudum o yorumları Sen orda havlamis havlamıs cevap istemişsin. Ama cevap vermeyince öyle batmisnki simdi ipi kopmuş gibi etrafa saldıriyorsun. Yemezler bebisim. Sen de regl dönemindesin belli😘 çok gecmis olsun
Yasımiz aynı olsa da seni ciddiye almıycam merak etme engellemem de ben. Ama bildirimlerin gelmiycek bana. Simdi git annenden çikolatalı süt iste bitanesi. Hem regline iyi gelir sakinlesirsin hem de rahat uyursun. Tatlı ruyalar😘
Tartısma istiyorsun öyle mi😏😏 @artemiscelen Burası tartısma yeri değil. Her yerde polemik çıkarmaya çalısıp milleti rahatsız ediyorsun. Cevap verilmeyince de baskalarina satasıyorsun. Bunları yapınca da ciddiye alınmıyorsun. @kalpsiz-melek Modlara not:kusura bakmayın ayrıca yardımcı olursaniz minnettar olurum. Tabi burda benim de kabalastığım oldu. Onlar da kalkıcak biliyorum. Olsun sagolun yine de😊
Kesinlikle kaldırıcalak hiç bir sebep yok. @kimsoruyorrr ne hakaret ne küfür. Ona sadece döngüyü anlatıyordum ki kendi kendi şikayet etmişsin.. çünkü aşağılayıcı konuşan sendin 😂😂
Mila ağzının payını ben vermek isterdim ama chocolate vermis burası egonu tatmin etme yeri değil öyle zor duruma girince hemen başkasına koşacaksan buraya yorum yapma kaldırmayacagın taşın altına girme çaktın? ;)
Biraz degil baya abartiyorlar valla sinir oluyor insan. Yok sinirli olur yok trip atar. Duygusallasir. Ne alaka ya. Hayir bide dunya alemin haberi oluyor ne gerek var. Sanki gorulmemis bir durum
baksana kadın herkezi buçaklıcak baya sinirli dönemmiş 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak sinirli titiz ve gıcık oluyorlar hatta eski sevgilim o kadar sinirliydi ki Regl günlerini ondan iyi takip ederdim
En İyi Cevaplar