Geceleri uyuyamıyorum?

Arkadaşlar birkaç senedir nadir nadir oluyordu ama şu birkaç Aydır aşırı artmaya başladı. Herşeyi deniyorum ne bileyim rahatlatıcı bitki çayları, gözümü kapatıp böyle ne bileyim sahilde olduğumu herşeyin güzel olduğunu hayal etmek gibi şeyler, müzik dinlemek, falan derken bir türlü geceleri uyuyamadığım gibi gündüz de hiç uykum falan gelmiyor yani enerjim de normal yerinde hiç zorluk çekmiyorum. Sabah ezanını duyuyorum yani o derece uyuyamıyorum ve artık gerçekten hani yetti. Çok düşünüyorum geçmişi, geleceği ve aklımı karıştırıyor bunlar, hatırlayınca ağlamaya başlıyorum ve yani içimde bir korku hissi var ama neden korktuğumu bilmiyorum ama şöyle birşey yani sanki birisi ben uyurken odaya girip beni öldürcek veya işte sanki birisi beni izliyor gibi sabah da dahil veya işte sanki birisi odamda saklanıyor gibi hislere kapıldım geçmişte de vardı zaten bu ve hani heryeri bütün evi kontrol ediyordum yatmadan önce ki ailemle yaşıyorum onların dolanlarının içine, çekmecelerinin içine kadar. Daha önceden birkaç psikolokla çalıştım zaten ama bu korkular sanki herşey başa dönmüş gibi. Bu heryere bakmam falan geçmişte bir olay yaşadım çocukluk dönemimde ve ordan kalma birşey kendimi güvende hissedemiyorum büyük bir travma yarattı diyebilirim 6 sene oldu ama hala yok. Ne yapabilirim?
Geceleri uyuyamıyorum?