Merhaba diş teli taktırdım ama ortodondistime ne kadar süre kalacağını sormayı unutmuşum bir sonraki kontrole de nerdeyse 20 gün var, sizce ne kadar zamanda çıkar bu diş teli?
Alt kısma 2. kontrolde takılacakmış öyle daha rahat olur dedi, altta problem yok gibi bişey ama hafif boşluklar gene var, üst ön dişlerimin arası daha açıktı normalde ama üstüne taktığı lastik 1 haftada bu hale getirdi inanılmaz hızlı oldu hala çok şaşkınım.
Öncelikle sadece diş tellerini taktı ve ayda bir sıkılacağını söyledi, sonrasını konuşamadık çünkü ertesi güne de burnumdan ameliyat olacaktım zaten kafam yoğunluk olarak oradaydı doğru düzgün konuşamadım desem yeridir, ne kadar kalır diye bile sormadım düşünün
Burun ameliyati olacagini biliyor mu? Yanlis bilmiyorsam ortodonti tedavisinde bir etkeni var. Sureci cok sikinti etme, uzun degil senin işin. Boyle bile cok anormal gorunmuyor.
Burun ameliyatı olacağımı biliyor tabi, ama bir sıkıntı yaratmaz demişti, hatta bence aksine iyi bile oldu, burun ameliyatı yüzünden üst dudağım hissizleşti yaklaşık 10 gün kadar ve tahriş hissini çok çok az yaşadım çok rahat atlattım
Tahmini birşey mi acaba söylediğiniz yoksa daha önce yaptırdınız mı siz veya yakınınız? Bu arada herkes baya uzun takıyor duyduğum en az süre 2 yıldı, 1 yıl az geldi gözüme
En İyi Cevaplar