Tedavi amaçlı geçmiş zamanlar kullanılıyormuş kenevir sonra ilaç piyasası ile tukaka olmuş aynı gümüş gibi.. bir cok hastalığa şifa oluyor şu an da bununla alakalı bir cok bilimsel makale var özellikle bir doktor esrar içilmesini faydalarını sürekli anlatıyor. 😏 amma haramlik boyutuna tabiki girmiyor.. Ot hali ile kafa yapıyor haram tamam. Yağını alıp kullanmak istiyorum fakat 50 cc 800 tl yurt dışından getiriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz kenevir hakkında? Bilimsel ya da kendi düşüncelerinizi bekliyorum ufak çaplı araştırıp da fikir beyan edebilirsiniz.
Çok denk geldi her halinide gördüm etkilerinide kendi üstümde değil asla içmem sigara dahi sürmem ağzıma ama bu ot fena kafa yapıyor yakarken otları benide bile etkiledi bunun somak denilen asıl yerini iciyorlar çiçek gibi bisey asıl etki onda şimdi piyasa değeri yaz diye ucuz 5 bin filan kilosu.
Sadece ilaç piyasası değil aslında birçok alanda kullanılabiliyor ne yazık ki batı bunu bir tehdit olarak görüp bunu gelişmek amacında olan ülkeler kullanmasın diye karalamaya başlayıp bu günlere kadar adını kötü lanse ettirmiştir kenevir yağı aslında tohumundan pres şeklinde çörek otu gibi çıkartılabilir fakat dediğiniz gibi ülkemizde yasal olarak bulmanız çok zor ayrıca tohumu çok da lezzetlidir çitlenbik gibi yenilebilir ki zaten içeriği de yağdır.
Önceden türkiyede devlet kontrolünde yetiştiren ciftcilerimiz var zamanla insanlar uyuşturucu özelliğini keşfedip kullanmaya başlayınca devlet yasak getirmiş ilaç olarak kullanıldığı doğru ama direk olarak değil işlem gördükten sonra ucuz olmayacağıda kesin
Ben zaten işlem görmüş yağından bahsediyorum tr de atarlarsa vs kenevir yağı ama güvenilir mi bilemiyorum yurt dışında direk yapan ve gönderen biri var lakin ciddi fiyatı var
Annem için istiyorum şeker hastası yurt dışında tanıdığım yok ancak sosyal medya üzerinden satış ile alabilirim de fiyatı çok yüksek bu hali ile ne yazık ki
Adam grup açmış kullanan hastalar yorum yapmış. Mesela beynin ur olan biri emar sonucunu atmış öncesi kullanırken sonra ya da kanser hastası atmış sonucu Otizmli kadın atmış şeker hastası atmış hatta sipariş verenler de var adam iddialı en inatçı kanser türünde bile diye. Bilemedim ki
Rica ederim sorun değil sadece insanların bu kişilere para kaptırması üzücü sırf tedavi için harcayacağın paranın yok yere hepa olsun istemem annene ALLAH cc acil şifalar versin inşallah
Merhaba. Deren Kimya ve Devrim Hamaratlar ortaklığı ile , Dünyada İLK DEFA PATENTLİ , BORKEN COMPLEX 124 ile her ürün BOR ve KENEVİR ile üretilen MEDIREVO firmasında Yönetici Liderim. Bor içinde bulunduğu maddenin etkisini arttırmaktadır. CBD (Kenevir) Yağı, Kolajenli BB krem, Yüksek kalite çay ve kahve , Kolajen takviyeleri gibi özel , saç ve cilt bakım ürünleri, temizlik ürünleri bulunmaktadır. En önemlisi sağlık için bu firmada bulunmaktayım. Her türlü sorunuz için iletişime geçebilirsiniz. Telefon: 0532 169 01 16 İnstagram : medirevokatalogu
He getır mek ıstersın ha, gumrukte takılır, Ben yurt dısında ıken almanya da ıstedıgımı amerıka dan getırtırdım takılmazdı gumruge Turkıyeye geldım, kuzen ım bana proteın toz gonderdı ve bena geldı haber gumruke takıldı, ben bılmem gumruk nerdedır, ara ara bul sonunda gıtdım adamlar vermedı. Yanı gumruk sıkıntıdır ve sen dıkat et o uyuşturucu sınıfına gırer senı alıp goturur ler.
Gelırse kokaın de getir sat o da enerji verir ;) hem koşe dönersın
Zaten kanserin tedavisinin olmasıni istemiyorlar büyük güçler büyük paralar dönüyor ilaç piyasasında bir ara ilaç firmasında çalıştım bir kolisi 200.000 bin TL kadar olan ilaçlar vardı
Biliyorum diyanetten kesin tedavi ama bu şekli ile kullanma taraftarı değilim Haramdan şifa olmaz ama yağı da çok pahalı yurt dışı te de yokmudur acaba
Ey iman edenler! şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Onlardan uzak durun ki, kurtuluşa eresiniz. Şeytan içki ve kumar yoluyla aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah’ıanmaktan ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçmez misiniz?”
Sana içkiyi/uyuşturucuyu (hamr) ve kumarı sorarlar. De ki: ‘Bu ikisinde büyük bir günah vardır; insanlar için çıkarlar da vardır. Ama onların kötülüğü yararlarından çok daha büyüktür.'”
Bakara, 219.
“Ey iman edenler! içki/uyuşturucu (hamr), kumar, tapılmak için dikilen taşlar, fal okları şeytan işi birer pisliktik; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz.
Şeytan; içki/uyuşturucu (hamr) ve kumara sokularak aranıza düşmanlık ve şiddetli nefret yerleştirip sizi Allah’ı anmaktan, namazdan geri çevirmek ister. Artık son veriyorsunuz değil mi?”
Esrar alıp evde içelim demiyorum tip bu konuda birşeyler yapsa sonuc da kanser ve şeker hastalığı nda %100 çözüm. Yurt dışından 50 cc 800 liraya gönderiyorlar yagini
Aç araştır ondan sonra yazışalim hii kanseri kesin tedavisini bulan ve öldürülen 5 doktoru da araştır. Kanser in ilaç piyasası nasıl büyük onu tabiki de kaybetmek istemeyip bulanı indirirler. Boş konuşan sensin tiri biri yapma defol sorumdan ödlek gizli...