Şimdi bende uzun süredir adet düzensizliği var üç ay dört ay daha uzun olmadığım zamanlarda oldu dört beş kere doktora gittim her seferinde over kisti çıktı adet söktürücü verdiler gitti en son gittiğimde hormonlarima bakıldı testesteron hormonum bir tık yüksek çıktı ama hiç bir belirtisi yok anormal kullanma vs. sadece adet düzensizliği doğum kontrol hapı verdi doktor altı ay kullan dedi hormonları duzenliyormus sanırım hapin içinde östrojen hormonu varmış ama ben iki ay kullandım meme kanseri riskini artırıyormus çünkü. Şu anda da iki buçuk aydır olmuyorum doktora gitsem yine doğum kontrol hapı mı verir yoksa başka bir tedavisi var mıdır? hapı kullanmak istemiyorum çünkü. resimdeki ilacı kullandım.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse cevaplamiyor lütfen detayı okur musunuz.
Bence başka bir doktora gidebilirsin umarım düzelir çoğumuzun ortak derdi benimde ilk olduğum 3,4 yıl 8 ayda bir geliyordu ama o zamanlar normaldi şimdi düzenli geliyor İnşAllah seninde düzene girer başka bir doktora gidebiliyorsan gitmelisin ♡
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.