Sağlık Kankiştolaaarr kolumda böyle bişey çıktı nedir bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 yazın başından beri vardı. ama hala geçmediği için meraklandım açıkçası.yaz boyu havuzdan çıkmadım havuzdaki klorla ilgili olabilir mi? ama hep duş alıyodum :(( Kankiştolaaarr kolumda böyle bişey çıktı nedir bu? Cevapla Nedir Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuğbaaaaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Çok havuzdaysan oluyo hani havızfan çıkarken merdiven kullanmadan çıkıyorsan falan sürtünmüş te olabilir 0 0 Yorumla
asugba Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Su toplamış gibi gitsene bir cildiyeye çık havuzdan 😡😡 0 0 Yorumla
New-Speedster Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Bendede var buna benzer birşey çözümünü bulamadım ya 2 0 Yorumla
ArChaE Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Mantar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne niye Yorumla ArChaE +1 yıl Bol bol temizlen Yorumla Soran +1 yıl temizim zaten havuzdan çıkınca bile klor kalmasın diye duş alıyorum Yorumla Soran +1 yıl temizlikle ne alaka Yorumla
En İyi Cevaplar