Sağlık Kıçımda bir şey çıkmış kaşınıyor ne olaki bu şey? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sıvılce gibi sert ama o değil kaşınıyor deli gibi ne bu Güncellemeler+1 yıl tam deliğimin dudağında Güncellemeler+1 yıl deliğime kadar düştünüz bazınız yuh yani Kıçımda bir şey çıkmış kaşınıyor ne olaki bu şey? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. İltihaplı mi Kuru mu çıkan şeyin büyüklüğü ne kadar ucu kırmızı mi beyaz mi detay vermen gerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl altıma tuvalette ayna tutuyum ona göre derim göremiyorum ki Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl tamam bakınca söyle Yorumla
Horrorcore Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tam olarak makat bölgesindeyse basur memesi olabilir. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl tam dudağımın üstünde çıktı kaşınıyor ne basuru saçmalam Yorumla Soran +1 yıl a ya Yorumla Horrorcore +1 yıl Dudağının mı? Yorumla Soran +1 yıl kıçımın dudağı Yorumla Horrorcore +1 yıl Tamam basur memesi işte o. Sıcak suya otur iner. Beslenmene dikkat et. Çok acı yeme. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana demedim mi abdesten sonra kıçını yıka diye 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 10 defa sabunlu suyla yıkarım saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuru temizlemeye de veriyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Midem burnum dan cıktı Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Basur cikmis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kanama yok ama Yorumla muratby +1 yıl Kanamasizda olabiliyor Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı. Neresinde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kıçımın dudağında Yorumla Adanus0101 +1 yıl Hemoroid olmuş Yorumla Soran +1 yıl oney Yorumla Adanus0101 +1 yıl Damarların kan toplanması kaşınır bir süre sonra acı ve kanama olur Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı. Görmek lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl atmayı düşündüm de çekindim Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Bana at Yorumla
eyelover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ciban 2 8 Yorumla Soran +1 yıl emin misin Yorumla eyelover +1 yıl degilim knk Yorumla Soran +1 yıl ama çok pis kaşınıyor kıçımı on defa yıkarım suyla sabunlarım özellikle imkansız çıkması Yorumla eyelover +1 yıl cildiyeye git ya da randevu alamazsın oradan sağlık ocağına yavrum ne bilim Yorumla eyelover +1 yıl askşm illa popon acacaksin bana dnşwdmwldk hayir lütfen anlamam ben Yorumla Soran +1 yıl Gayet normal ya herkeste var çok kötü hissediyorum Yorumla eyelover +1 yıl anladim bebis kücümsemedim asla biliyormus gibi yapmak istemedim. Yorumla Soran +1 yıl iğne batırsam düzelir mi Yorumla
Olmazolamaz3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Basur olmasın 😬 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kıçımın dudağında bilmiyorum Yorumla Olmazolamaz3434 +1 yıl Minikten kanama oluyor mu? Yorumla Soran +1 yıl yok olmadı hiç Yorumla Olmazolamaz3434 +1 yıl Çok rahatsız ediciyse doktora git olmadı, buradan bişey demekle olmaz Yorumla Soran +1 yıl doktor illaki kıçımı görmek zorunda mı 🙄 Yorumla Olmazolamaz3434 +1 yıl E İllaki görecek böyle bir şikayet ile gidiyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İltihaplı mi Kuru mu çıkan şeyin büyüklüğü ne kadar ucu kırmızı mi beyaz mi detay vermen gerek
altıma tuvalette ayna tutuyum ona göre derim göremiyorum ki
tamam bakınca söyle
Tam olarak makat bölgesindeyse basur memesi olabilir.
tam dudağımın üstünde çıktı kaşınıyor ne basuru saçmalam
a ya
Dudağının mı?
kıçımın dudağı
Tamam basur memesi işte o. Sıcak suya otur iner. Beslenmene dikkat et. Çok acı yeme.
yapma siyorum sana anlamıyosun dkdkd
Sana demedim mi abdesten sonra kıçını yıka diye
10 defa sabunlu suyla yıkarım saçmalama
Kuru temizlemeye de veriyor musun
Midem burnum dan cıktı
Basur cikmis
kanama yok ama
Kanamasizda olabiliyor
Neresinde
kıçımın dudağında
Hemoroid olmuş
oney
Damarların kan toplanması kaşınır bir süre sonra acı ve kanama olur
Görmek lazım
atmayı düşündüm de çekindim
Bana at
basur olabilir
görmek lazım
ciban
emin misin
degilim knk
ama çok pis kaşınıyor kıçımı on defa yıkarım suyla sabunlarım özellikle imkansız çıkması
cildiyeye git ya da randevu alamazsın oradan sağlık ocağına yavrum ne bilim
askşm illa popon acacaksin bana dnşwdmwldk hayir lütfen anlamam ben
Gayet normal ya herkeste var çok kötü hissediyorum
anladim bebis kücümsemedim asla biliyormus gibi yapmak istemedim.
iğne batırsam düzelir mi
Gormeden anlamayiz
Basur olmasın 😬
kıçımın dudağında bilmiyorum
Minikten kanama oluyor mu?
yok olmadı hiç
Çok rahatsız ediciyse doktora git olmadı, buradan bişey demekle olmaz
doktor illaki kıçımı görmek zorunda mı 🙄
E İllaki görecek böyle bir şikayet ile gidiyorsan