Olur mu yani öyle?kilolu bir insan beli, bacakları kalın ve 1.57 olan bir kişi bu fiziğe kadar zayıflar mı yani bu fizikte olma ihtimalim var mı zayıflayıp?
Kilolu bir insan ince bir fiziğe sahip olabilir mi?
Tabiki, hiçbir şey imkansız değildir. Şimdi buraya zayıflamana gerek yok falan yazmayacağım. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde olman daha iyi. Spor ve düzenli beslenmeyle çok kolay zayıflayabilirsin. Spor yapmayı sevmiyorsan, basit yürüyüşler yapabilir veya ip atlayabilirsin. Bol bol su iç, yemeyi de azaltmak yerine daha sağlıklı şeyler ye. + Sabır. Bol şans, öpüyorum. =))
Evet zaten yıllar alabilir bu fiziğe sahip olmayla spor salonun da saha kolay da olabilir ama şu an gidemem belki 1 ay sonra imkansız diye birşey yok tabikide senin dediğin gibi :) yorumun için teşekkürler bende öpüyorum
ya değişemeyecek şeyler var. mesela benim kısa ve kalçası geniş bir arkadaşım anoreksiya oldu, ölmek üzereyken bile kalçaları geniş kaldı. onun dışında iyi bir diyet ve düzgün bir sporla neden olmasın?
İnsan istedikten sonra çabaladıktan sonra herşey olur :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir şey olmaz mı aşkım tamam sıra duvar kağıtları Fotoğraf ve Kamera için çok önemli. Bir süre önce yeni geldim ben sana da Gelecek sezonda. Thé government provided.
ilk önce kilo verip ondan sonra sıkılaşmak daha iyi işte az yiyorum spor salonun da da yardım ederler ve bu fiziğe sahip olurum 1 yılda falan olur heralde öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar