Yemek sepeti kapıda ödeme seçeneği bulunuyor mu? Yemek sepetinde yemek siparis edenler cevaplayabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yemek Sepeti'nde Kapıda Ödeme Var mı?
Evet, yemeksepeti sitesinde kapıda ödeme seçeneği bulunuyor. Hem kapıda ödeme seçeneği bulunuyor hem de online ödeme seçeneği bulunuyor. Kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kart ile ödeme yapıyorsunuz dilerseniz nakit ödeme yapıyorsunuz. O da sizin tercihinize kalmış artık. Yemek sepeti kapıda ödeme seçeneği ben çok kullanıyorum ya. Siparişimi getiriyorlar, temassız ödeme seçeneğiyle kapıda kart ödemesi yapıyorum. Tamamen size kalmış ödeme seçeneğiniz. Kapıda ödeme seçeneğini seçtiğinizde de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Pos cihazlarını da getiriyorlar yanında. Yemek sepeti nakit ödeme var mı sorusuna da cevap verdiysek diğer sorunumuza geçebiliriz. :)
Hangi Restoranlar Kapıda Ödemeyle Çalışıyor, Nasıl Öğrenebilirim?
Hangi restaurantların kapıda ödeme seçeneğinin olduğunu sipariş verirken görebiliyorsunuz. Zaten şöyle bir durum da var. Yemek sepeti sitesinde her restaurantın kapıda ödeme seçeneği bulunuyor. Kapıda ödeme seçeneği olmayan restaurant bulamazsın diyebilirim gönül rahatlığıyla. Bir de restauranta bakıyorsunuz, siparişinizi oluşturuyorsunuz. Ödeme kısmında eğer kapıda ödeme seçeneği bulunmuyorsa demek o restaurantta kapıda ödeme seçeneği yoktur. Oradan da anlayabilirsiniz yani.
Yemek Sepeti'nde Diğer Ödeme Yöntemleri Nelerdir?
Yemek sepeti sitesinde kapıda ödeme seçeneği dışında bir de online ödeme seçeneği bulunuyor. Peki online ödeme seçeneği nedir, nasıl ödeme yapılır? Online ödeme seçeneği kartınızdan online olarak çekilen para oluyor. Kart bilgilerinizi giriyorsunuz ve yemek sepeti adına ödeme yapıyorsunuz. Telefonunuza da şifre geliyor zaten. Bu şifreyi gelerek ödemeyi onaylıyorsunuz. Yani sizden başkası sizin yerinize ve sizin kartınızı kullanarak online ödeme yapamaz. yemek sepeti kapıda ödeme yapıyor mu seçeneği de mevcut, ayrıca online ödeme de mevcut. Hangisini istiyorsanız onu kullanabiliriz. Bu arada hediye kodları da mevcut. Eğer elinizde yemek sepeti hediye kodu varsa onu sisteme yazıp ödemenizi onunla yapabilirsiniz.
Bu konu ile alakalı detaylı bilgi almak için bu linke tık tık!31 Yorumla- +1 yıl
Seçeneklerde kapida ödeme var ama kredi kartiyla yaziyo nakit yazmiyo kapiya gelince sorun olmazmı ben nakit ödemek istiyorum ama oyle bi seçenek yok sizce nakit ödesem sorun olur mu?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Evet var
00 Yorumla
Paket servisi yapan her yemek firmasının kapıda ödemesi vardır.
00 Yorumla
- +1 yıl
Orda sehri seciyosn snra semtini seciyorsan kapida oduyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Yemek sepeti büyük bir firma her şehirde vardır diye düşünüyorum ayrıca kapıda ödeme seçeneği alışveriş yaptığın mağazaya göre değişir ama kesinlikle vardır diyebilirim çünkü çok uzun senelerdir kullanıyorum gayet memnunum.
00 Yorumla- +1 yıl
Evet yemeksepeti sitesinde kapıda ödeme seçeneği bulunuyo hem kapıda ödeme seçeneği bulunuyo hem de online ödeme seçeneği bulunuyo kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kart ile ödeme yapıyosunuz dilerseniz nakit ödeme yapıyosunuz o da sizin tercihinize kalmış artık yemek sepeti kapıda ödeme seçeneği ben çok kullanıyorum ya siparişimi getiriyolar temassız ödeme seçeneğiyle kapıda kart ödemesi yapıyorum tamamen size kalmış ödeme seçeneğiniz kapıda ödeme seçeneğini seçtiğinizde de herhangi bir sıkıntı yaşamıyosunuz pos cihazlarını da getiriyolar yanında
00 Yorumla - +1 yıl
Evet yemeksepeti sitesinde kapıda ödeme seçeneği bulunuyo hem kapıda ödeme seçeneği bulunuyo hem de online ödeme seçeneği bulunuyo kapıda ödeme seçeneğinde dilerseniz kart ile ödeme yapıyosunuz dilerseniz nakit ödeme yapıyosunuz o da sizin tercihinize kalmış artık yemek sepeti kapıda ödeme seçeneği ben çok kullanıyorum ya siparişimi getiriyolar temassız ödeme seçeneğiyle kapıda kart ödemesi yapıyorum tamamen size kalmış ödeme seçeneğiniz kapıda ödeme seçeneğini seçtiğinizde de herhangi bir sıkıntı yaşamıyosunuz pos cihazlarını da getiriyolar yanında
00 Yorumla - +1 yıl
Evet, Her Şehire Gönderim Ve Kapıda Ödeme Var.
00 Yorumla - +1 yıl
Kapıda ödeme var, internet sitesinden bak şehrine.
00 Yorumla var var
00 Yorumla- +1 yıl
vardir kapida odeme
00 Yorumla - +1 yıl
Var.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Olmasi lazim
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı