bacaklarim cok agriyor..kalcalarimdan itibaren taa ayaklarima kdar sizliyor yürüyemiyorum :(:(
nedir?
nedir?
romatizma diyecem olmayacak ne yorum yapsm sığ kalacak doktora bile söylesen bilemez bu bilgiyle böyle olmaz ki bulmaca gibi sormuşsun tahlil gerekli ne zamandan beri böyle sızlama şeklindemi yanma var mıbunların hepsi belirtidir sen bugünden tez yok bir hekime görün dahiliye olabilir...
yanma gibi bu sbah basladi simdi daha fazla oldu..
yürürken yere yikilcak gibi oluyorum..
Fazla hareketsizlikten oluyor.. ya kalk o bilgisayarın başından gez dolaş ya da kendine bir manita yap bol bol seviş ağrı falan kalmaz merak etme...
canım benim ağır olacak ama iltihaplanma olabilir ama düşük ihtimal düzenli yürü uzun oturmalardan sonra hareket yap
haklisisn olabilir :( cok oturuyorum yürümeye üsengecim..ilk defa oldugu icin baya süphelendim
dogru diosun canim sagol
ciddi bir şeye benziyor bence sormak yerine doktora git
Cevap
8Cevap
nedenini bir sen birde yaradan bilir. en iyisi biraz istirahat et. sonra konuşuruz. arkadaşım olur musun.?
salak!
Saatlerce hareketsiz oturuyor musun bilgisayar başında?
:( evet arada oturmaktan yorukdugum icin tuvalette giderim ama cok oturuyorum evet
Sabahları spor hareketleri yapman gerekiyor ve yürüyüş ya da yüzmer gibi sporlarda iyi gelir.
Kas gevşetlici ilaç kullan ve akşam evde birkaç saat ayakları yukarı doğru uzanırsan fayda görürsün.
gormeden bisey soyliyemem muayene edip dokunmam lazim
Eğer sevişti isen oluyor öyle bazen.
yok sevismedim hic!
masaj yaptırma zamanı gelmiş
kas gevşetici kullan
Bütün gün oturmaktan .
masaj istermisin canımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar