Her zaman ağrımıyor nadir ağrısı oluyo. Düğünden geldim şimdi topuklu giyinmiştim orası zonkluyor ağrıyor. Nasır mı bu?

geçmiş olsun
nasır ve tırnak batmalarına karşı közlenmiş soğan tarifi:
Malzemeler:
1 adet közlenmiş soğan
1 diş sarımsak
Greyfurt kabuğu
Hazırlanışı: Soğanı közleyin, sarımsağı ezin. Karıştırarak greyfurt kabuğunun içine koyun.
Cildinizi yakmayacak sıcaklıkta akşam yatmadan önce nasır ya da tırnak batması olan bölgeye sıkıca sarıp sabaha kadar bekletin. 2- 3 defa uygulayın.
EİG için teşekkür ederim.
bu nasırdan ziyade fazla yürümek yahut ayağınızı rahatsız eden bir ayakkabı kullanmaktan olabilir bende uzun süre yürüdüğüm zaman ayağımda bu çıkıyo daha sonra kayboluyo ama sizinkisi hiç kaybolmayan devamlı kalan birşeyse farklı bişeydir tabi.
Git bir ayağını yıka ne o toz. Ve evet nasır
Düğün evi normaldir
Benim bildiğim düğün evleri temiz olur. Nasır için scholl velvet ayak törpüleri var 60-70 ₺ sanırım alabilirsin
Düğün bitti bee sende amma konuştun heee
Kız sus ayağına bak rezil. Bide pis ayağını buraya atmışsın. Nasıl bakımsız biriysen ayakta nasırlar çıkmış. bir git de pedikür yaptır. Yalnız ayağını yıka öyle git. Azıcık yüzün kızarsın. Orada da rezil olursun
@JuRacuL3 sen ne gülüyon şimdi ciddi bişe söylüyorum
@JuRacuL3 gülmen bittiyse eğil de ayağına bak Allah bilir senin de öyledir 🤔
@JuRacuL3 tövbe bismillah niye kasıyosun sorun yok oladabilir olmayadabilir herkesin ayağı temizse ( yıka kız sen de ) ben gidiyorum
@JuRacuL3 her yorum yaptığım yerde varsın 😱 Başka soruya yorum yazmıştım baktım orda da varsın virüs gibi yayılmışız vay anasını 😄
@JuRacuL3 Sitenin kırıcı kızı ben oluyorum sende mutlusu gülen yüzü, bu tatlı kız da sitenin en temiz en titiz insanı.
En mikemmel üçlü biziz bayım ve artık cevap vermeyen bayan 🙊O dediğin boş parazitler de diğer ks halkı 😶✋🏼
@JuRacuL3 Ben fazla girmiyorum çok konuştum, Allah'a emanet olun:)
Cevap
7Cevap
Su toplamıs, iğneyi ısıt ve orayı del, içini boşalt öylece kurusun geçmiş olsun
Bakin su fotograflari hizliresimden link atip koyun millet soruyu acinca direk ayak çıkıyor karşımıza kotu bir görüntü oluyor dogal olarak
bu nasir olmali cunku nasir uzerinde deri cizgileri devam eder
Böyle Nasır olmaz. Bakımsız ayaklar
su toplamış sanki
Yok su toplama değil kuru et
su toplamis
Hayır su toplama değil. O belli olur kuru et bu
Yeni olan bişey değil ki hep vardı sadece bugün çom ağrıyo bir kere tırnak makasıyla kesmişitim ama gene aynısı gibi oldu
kustum
Sxkdkjcsljxocskjdoekxkd
haksızmıyım abii @Morrengiyiyenpanda
😅😅😅 haklısın lsjxkskd
jsjsjsjksk öğhhh
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar