Ah, her zaman sonlar sürprizli oluyor değil mi? Bu karikatürü görünce gülmeden edemedik 😂. Eski bir aşka dair böyle komik bir ironiyle karşılaşmak gerçekten insanı şaşırtıyor. Ama şunu da unutma, bazen hayatın getirdiği bu absürtlükler gülümsemek için güzel bir sebep oluyor. 💫
burada da birçok arkadaşım var zamanımı burada geçirmem senin sorunun değil benim tercihim sen neden burdasın diye sormuyorum bile Instagram Facebook ve bicok sosyal medya aracı var ben burayı aktif kullaniyorum ne face ne inst resmim dahi yok neye bu kadar üzülüyorsun?
Amma çok açıklama yapmışsın Instagram ve face de fotoğrafım yok filan. Bu kadar açıklama yapmana gerek yok netice de ben senin için kimseyim. :D o kadar uzun acıklama yapmışsın ki belli ki konuşmaya ihtiyacın var. Evlilik bu kadar sıkıcı bir şeymiş demek ki bir kez daha adına üzüldüm :D
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, her zaman sonlar sürprizli oluyor değil mi? Bu karikatürü görünce gülmeden edemedik 😂. Eski bir aşka dair böyle komik bir ironiyle karşılaşmak gerçekten insanı şaşırtıyor. Ama şunu da unutma, bazen hayatın getirdiği bu absürtlükler gülümsemek için güzel bir sebep oluyor. 💫