bu sitedeki dediğim
link
bir kaç adet getirirsen sorun olabilir tek urun sipariş edersen en fazla gumruge takılır yurtdısı urunler satan bir firmanın sitesinde yazan acıklama "Satışı yapılan tüm ürünler Tarım Köy İşleri Bakanlığınca Onaylı Gerekli Bütün İzinleri Alınmış Ürünlerdir." link
gümrüğe takılınca ne oluyor ki ? alabiliyomuyum sonra
hayır değil zaten getırteceğın fırma yurt dışına satış yapmıyor ancak bırı alacak kargoya verecek oyle.
Cevap
6Cevap
Protein tozu ve protein barı nedir? Cahilim de kusuruma bakmayın. Ne için getirtiyorsunuz yani.
zen hızlı şekilde almak istiyorum protein bar sağlıklı aburcubur gibi bişey proteini bol şekeri sıfır yağı az karbonhidratı az kek veya gofret arası bişey protein tozda spordan sonra alınan içecek protein kası besler güçlendirip belirginleştirir onunda bazı çeşitlerinde şeker yok denecek drece az hani canım şekerli bişey isterse diye isti,yorumda dediğim gibi türkiyede satılanları açıp karıştırmışlardır diye bizim kurnaz türkler güvenemiyorum
saçmalama pirinç pilavından hiç protein alınırmı ya:D o sırf karbonhidrat arkadaşların onu enerji olsun diye alıyordur ama ben tercih etmiyorum vücut çalışmıyorum kaslarım biraz kuvvetlensin diye cardiodan sonra alıyım diyordum belki ilerde ağırlıkta kaldırırım şimdiden araştırmakta faydası var
yağsızda olsa karbonhidrat karbonhisrattır
sen ne yapacaksın ki protein vs. vücut geliştirmemi yapıyorsun.
sadece vücut geliştirme yapanlar kullanacak diye bir kural yok ki her türlü aktiviteden sonra kasları besler bu meret sonuçta protein tozu
muhakkak ama kilo da aldırıyor o yüzden dedim. Kasları belirgin hale getiren protein tozudur besleyen ve düzelten ise amino asitlerdir bilgin vardır mutlaka.
spordan sonra alıcam zaten sadece ya da yorucu aktivitelerden sonra aslında ağırlıkta düşünüyorum ama şimdi değil kaslarım çok kuvvetsizleştiçaydanlığı bile zor kaldırıyorum artık kilo aldıktan sonra yata yata kaslarım kuvvetsizleşti şimdide yeteri kadar protein alamadığımı düşünüyoprum zaten almam için bayağı zengin olmam lazım..neyse bu tozlar ya da barların hazırlamasıda kolay içinde şeker olmamasına karşın tadı ghüzelmiş ne biliyiim tatlı yaparken falanda kullanırım
Bence deneme sakın kim dedi sana tadının güzel olduğunu :D
yani milkshake gibiymiş zaten hergün içmem ki yani duyduğuma göre sabah akşam hergün bunu içenler varmış ama tabikide proteini besinden almak daha sağlam bunla protein bar yaparım ya da vaktim olmadığında karıştırıp içerim
protein tozları yasal değil yasal olanları da var tabi ama ne için kullanacağına bağlı ama tavsiye etmem hem çok fazla sivilce çıkartıyor tavsiye etmem.
GNC mi yapıyormuş bunu?
İnanma derim.
ama adam öyle bir yazmışki diyoki "üstündeki karton hiç zor etmeden açıldı sanki açılmışta sonrada çok dandik bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi" neyse başka çarem yok gibi ordan almaktan başka
bu dediğin şey birden fazla olsa tamam.ama bir kere denk gelmiş,belki de adam kendine göre yorumlamış onu.prof sporcuların,takımların sponsoru o.
güncellemedekinede bak bir
Weider falan alsan . Onlar iyi diye biliyorum
Hayir, toz urunlerin kargosu yasak.
peki barlardan alamamı
Zaten PTT ya da USPS gibi devlet kargolariyla getirebilirsin. Protein barlari gelene kadar yolda heba olur. Ozel kargoyla getirteyim desen cok yuksek fiyat verirler ve olasi bir gumruk sorununda cok yuksek meblaalar odersin. Yok vergiler yok ambar parasi, susu busu falan... Astari yuzunu gecer.
doğru diyosunda türkiyedekilerede nedense güvenemiyorum zaten pinpirikliydim bu konuda ekşide o yorumlarıda gördüm dahada korktum düşünsene kilo vermeye çlışıyorsun ama hergün spordan sonra protein içtiğini sanıp nesquik puding içiyorsun
Hic bilmiyorum bu protein tozu olaylarini, o yuzden bu konuda yardimci olamayacagim ama kargo ve gumruk mevzuatlari kisminda bi' sorunun olursa yardimci olurum.
serbest getirebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar