şimdi bana yapman gereken tek şey spor diyet vs demeyin bunu yapacak azim yok şöyleki sporu diyeti bırak benim yaşamaya bile azmim yok sporu diyeti düzenli olarak yapacağıma inanmadığım için böyle bir yola başvrdum
ilaç bu link
ilaç bu link
Eğer hayatına değer vermiyosan DNP yağ yakıcı kilo verdirici ilacı kullan. 2,4-Dinitrophenol içeriyo ve ATP üretimini inhibe ediyo. Direk vücudun besinden enerji alıp kullanmasını engelliyor. Zehir yani bildiğin. Ama işe yarayacağı kesin. Sağlığına değer vermiyosan ölümden korkmuyosan git kullan kesin kilo vericeğine garanti veryorum. Bıktım sizin gibi emeksiz kazanç isteyenlerden, kilo vermek istiyosanız ya emek verip çaba sarfediceksiniz ya da bişeyleri riske atıcaksınız bu kadar basit.
zayıflama ilaçları hikaye.belki ilk kullandığın hafta etkil olabilir ama daha sonra etki felan kalmıyor.paranızı pul etmeyin derim.
iyi bir spor ve sonrasında yüzme,açlığa dayanabilirsen hergün eriyorsun.
ilacı bilmiyorum ama sana şunu anlatayım yengem başka şehirde oturuyo biraz fazla kilosu vardı çok takıntı yapmıştı bunu sonra gitmiş eczaneden zayıflama ilacı almış ilaç onu zayıflatmışta ama bayramda bize geldiğinde hiç bişey yiyemez haldeydi midem artık yiyecekleri kabul etmiyor yediğim herşeyi kusuyorum diyodu şimdi bu ilaç için tedavi oluyo bünyesini mahvetti. Yengemin başına gelen bu ilaçlar yüzünden ölenlerin yanında en iyisi herhalde. Zayıflama uğruna kesinlikle ilaç alma derim.
Ben hiç görmedim bu ilaçlardan kullanıp da zayıflayanı..Bir ilaç içme kadar kolay olsaydı kilo vermek ortada kilolu insan kalmazdı değil mi?
Üzgünüm ama tek çaren diyet ve spor.
Cevap
3Cevap
bak aklını çelmek istemiyorum ama bence mantıksız.Yani kusura bakma ama spor olmadan,dengeli beslenme olmadan sadece ilaç içerek kilo veremessin versen bile zararlı olur
bu tür ilaçların hepsi bağımlılık mantığıyla üretilmişlerdir..bol bol sebze ve et yiyerek daha sağlıklı kalabilirsin..acı bir sona ulaşmam...
Yediğini azalt evdede hergun temizlik yp bunlar bahane
zayıflamak için ilaç kullanma geçenlerde bir kadın öldü spor yap 1 haftada olacağına 1 ayda olsun sağlıklı olsun bu arada o ilaç deeğil dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar