2 Sene Önce Ayak Bileğimi Burktum Hâlâ Ağrıyor?

Öncelikle 2 sene önce merdivenden sol ayağımın üstüne düştüm ve içe doğru burkuldu katırdama sesi geldi ben pek önemsemedim çok acıdı eve çıktım hastaneye gidelim dediler istemedim buz tuttum ayağımın üstüne basamadim 1 hafta boyunca ayagimi bükemedim bile yinede gitmedim hastaneye önemli bişey yoktur diye ayak Bileğimi her döndürdüğümde dustugumdeki ses yine katırdadı 1 ay geçmedi acile gittim hastaneye uzun bir süre üstünden geçtiği için bakamicaklarini söyledi bidaha gittim ortopediste sadece burkmusun bişey yok dedi dinlen geçer dedi dinlendim dediği gibi ama ayağım 2 seneye yakındır sürekli burkuluyo ve o ayagimi döndürdüğümde katırdama hayla var üstüne basınca ağrı yapıyor 2. Kez gittim röntgen çekti bişey yok dedi suratıma bile bakmadılar diyorum agriyo dinlen geçer diyo bana internette okudum ayak bileği bantları varmış dedim onlardan kullanıyim sen bilirsin sana kalmış dedi adam hiç ilgilenmedi bile gidip mr çektirip baktirsammi bu kadar zaman oldu niye geçmedi hayla anlamadım az bir koşiyim hemen ağrı yapıyor internette okuduğumda mr da belli olduğunu ve genelde bağ zedelenmesi yaptığını söylüyorlar sizinde bir fikriniz varsa yardım edin lütfen😊😊🙏
2 Sene Önce Ayak Bileğimi Burktum Hâlâ Ağrıyor?