+1 yılÇatlak kremi için
Kimyasalları bırakın, kendiniz yapın!
Malzemeler
Yarım kase hindistan cevizi yağı
Yarım kase kakao yağı
1 yemek kaşığı E vitamini
6/7 damla menekşe yağı
Bir tencerede Önce hindistan cevizi yağını sonra kakao yağını eritiyoruz
üzerine E vitamini ve menekşe yağını katıp kaynatınız. daha sonra bir kavanoza döküp soğutup çatlaklara krem olarak kullanınız.
İncir çekirdeği yağı ile
oluşan çatlaklarınızın olduğu bölgeye bu yağı uygulayarak
1-1,5 ay gibi bir sürede bu çatlaklardan kurtulmanız mümkün.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz spor biraz dengeli beslenme birazda vucudu sıkılaştırdın mı birşey kalmaz diye düşünüyorum. İz kalırsa onuda cildiye bölümlerine gidip yardım alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılPahalı olmayan normal bir kremle masaj yap bide aktarlara sor bununla ilgili yağlar falan var onları kullan masaj yaparak yedir sonra streç film sar beklet biraz sonra yıkarsın bide asıl önemli olan spor benimde vardı biraz geçmesi uzun suruyo ama gecti ic bacakta falan vardır diye düşünüyorum ic bacak hareketleri yap bacak ağırlıklı çalış ve diyetle kilo alıp verme sadece yediklerine dikkat et sporla daha iyi bir vücut sahibi olursun kesinlikle
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler👍
- +1 yıl
O senin görüşün bende işe yaradı
+1 yılBio Oil al eczaneden büyük oranda geçiriyor. Yurtdışında nerdeyse her kadın kullanır. Ve yüzünede sürebilirsin harika bir kokusu ve yumuşak ten etkisi bırakan bir yanı var ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılBu tür kremleri yağları ben de çok duymuştum hatta gratiste cosmeticada var incelemiştim ama işe yaramıyor diyorlar bilemiyorum
- +1 yıl
Güneş lekelerine de iyi geliyor ben onun için almıştım etkisini gördüm :) umarım sanada faydalı olur :)
Soran+1 yılFiyatı ne kadardı
- +1 yıl
Denemekte yarar var :)
- +1 yıl
40 tl sanırım şu an
Soran+1 yılsağol👱♀️
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Çatlaklar beyazlamışsa yağlar, kremler, laser bile fayda etmez bazılarına yağlar fayda etmez aksine zarar verir sivilce artışı, kaşıntı, deride dökülmeler doktor tavsiyesi olmadan yağ kullanımı da doğru değil yağlar sadece beyaz çatlaklar oluşmadan önce kırmızı ya da pembe çizgiler göründüğünde üzerine günde 2 defa sürülürse işe yarar hatta en etkilisi badem yağı ve fındık yağıdır. En az 8 doktorla görüştüm bunun bir tedavisi olmadığını ezbereyim.
- +1 yıl
teşekkürler eig için :)
Soran+1 yılrica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılGecmez. oradaki deri ölü malesef. tavsiye edilen kremler da catlak önlemek icin catlat olustuktan sonra anca ameliyatla gecer. Beyaz degil pembeyse catlak kremle kurtarabilirsin ama beyazsa gecmez catlak
138 Yorumla- +1 yıl
@bilginüye estetik ameliyatla geciyor diye biliyorum fakat emin değilim . sağol ☺
- +1 yıl
@bilginüye doktorun bilgisizmiş o zaman. Estetikle o deri komple alınır ordan yani çatlak görüntüsü %100 yok olur ama ameliyat izi alır. Daha yeni estetik cerrahının yanında stajdayken gördüm.
- +1 yıl
Biraz evvel emin değilim diyordun şimdi %100 diyorsun ayrıca hangi doktora sorarsan sor derinin sana buruşturulup atılmış bir kağıda benzediğini söyler onu ne kadar düzeltmeye çalışırsan çalış eski halini almaz sen diyorsun ameliyat izi kalır diye ben sana eski hali izsiz risksiz çatlak tedavisi yoktur diyorum dünyadaki tıp bile bunun kesin çözümünü bulamadı o ameliyatı olup yine eski görüntüsünden şikayetçi olanlar internet yorumlarını ayrıca bir okumanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
@bilginüye ben emin değilim falan yazmadım karıştırma. Ayrıca ben tıp okuyorum ve bunun dünyada çözümü var bulunca direkt doktorun adını atarım. Derinin altı bazı ilaçlarla tekrar canlandırılıyor ve milimetrik dikişlerle dikiliyor sonuçta 0 çatlak ve iz yok.
- +1 yıl
Sana sadece tek bir video ile cevap vereceğim Saraçoğlu bak bakalım ne diyor :D :D
https://youtu.be/S-AkDelgbtw - +1 yıl
@bilginüye sen dünyanın en iyi estetisyeninin bu adam olduğunu falan mı sanıyorsun estetisyen bile değilken? Harbiden iyi güldüm. Biraz dünyayı araştır doktorları araştır. Çatlakların çözümü var bunun türkiyede olmaması tedavinin olmadığı anlamına gelmiyor. Ayrıca şu %5 olayına da g*tümle güldüğümü söylemeden geçmiyim.
- +1 yıl
O tedavi yönteminin bana videosunu ve %100 etkinliğini kanıtla çünkü açıklamaların tutarsız ki ben de sana gülüyorum bir önceki yorumunda iz kalır demişsin daha sonraki yorumunda iz kalmaz demişsin ben de senin çelişkilerine gülüyorum yani bir dediğin diğerini tutmuyor yorumları okuyanlar zaten kime gülünmesi gerektiğini anlarlar.
- +1 yıl
@bilginüye sen önce yazdıklarımı düzgün oku. İz kalan türkiyede yapılan yaygın bir işlem ikincisi dünyada 2-3 doktorun yaptığı bir işlem. Bence insanlar okuduğunu anlayamayan birine daha çok güler ki bu kişi tıp okuyan biri ibrahim saraçoğluyla cevap veriyorsa hayır çünkü bütün günüm dünyada tıptaki gelişmeleri takip etmekle geçiyor da. İşsiz gibi tüm cevaplara olumsuz yorum atmışsın. Çatlaklarım vardı hala var ama fraksiyonel lazerle en az %50si yok olacak seviyeye ulaştı yani %5 olayı fasa fiso hastane diye kimlere gidiyorsunuz yahu 😂
- +1 yıl
Cevap veremeyecek duruma gelince engelledi yazık 😂
- +1 yıl
Ben sana kanıtla diyorum tedavi adını, videosunu ve bilgilerini istedim sen daha boş boş uzatıyorsun 1-2 yerden aslı astarı olmayan bilgiler duyup burada konuşuyorsun evet tedavinin adı nedir diyorum konu bambaşka yerlere gidiyor yani senin de cevabın olmadığı gibi konuyu saptırıp beni ekarte ettiğini düşünmen garip tedavi adını ver insanları boşuna umutlandırma o zaman seninki de atmalı tutmalı tedavi oluyor o yüzden engelledim bir de sürekli fake hesaplar açan sendin sanırım :D D
- +1 yıl
Bak bak konuyu nasıl da değiştiriyor 😂 Ben tıpçıyım öyle asılsız bilgilerle atıp tutmam. Virginiada uygulanan bir yöntem 8 kez dikişten sonra hiçbir iz kalmıyor kişiden kişiye değişir 8in sayısı o ayrı. https://i.hizliresim.com/gWRWpN.jpg
- +1 yıl
Yöntemin adı nedir onu ben Saraçoğlu'na ileteceğim belirttiğin eyalette bu yöntemin etkinliğini özellikle öğreneceğim senin için tedavi yönteminin adı nedir? Hala öğrenemedim komik tedavi yönteminin adı diyorum bana uygulandığı eyaleti söylüyorsun gerçekten çok bilgili ve dolu bir tıpçısın..
- +1 yıl
İlet saraçoğluna strech marks surgery kahshe ulan ne olabilir strech marks surgery olacak az kafan bassa şunu anlarsın. Bu arada bu olayı ibrahim saraçoğluna sorman ayrı komik hani gitsin türkiyenin en iyi estetisyenlerine ve sözde yurtdışıyla sürekli bağlantıda olan doktoruna sorsan anlarım da 😂 Neyse sorancım bu arkadaş kendisininkiler geçmediği için herkese bunu kabul ettirmeye çalışıyor ama lazerle %50 geçirdim ki tamamlayamadım bazı sebeplerden iyi bir yerde fraksiyonel lazer görüşmesi için git tamamen geçmez ama görünmeyecek seviyeye gelebilirler
- +1 yıl
Konuyu bu defa sen değiştirdin ben sana bu yöntemin adını soruyorum sen bana resmini atıyorsun benim ülkemde bu yöntem denenmiş mi yok belki Amerika'da bile çok az denenmiş bir uygulamadan söz ediyorsun sen denedin mi de %100 diyebiliyorsun hayır senin ortaya attığın sadece bir tez olarak kalır ortada ispatlanmış hiçbir şey yok.
- +1 yıl
Uygulanan insanlardan görebiliyorum. Tez olarak kalmaz önce bir tezin ne olduğunu öğrenelim de uygulanmış ve sonuç alınmış bişeye tez demiyoruz
- +1 yıl
Ben Saraçoğlu için sürekli yurt dışında demiştim sen zaten uçmuşsun çünkü benim doktorlarımdan biride Saraçoğlu :D Bunu söylerken laserin zararlarını da sorana belirt %50 deyip geçme lütfen bir bilgiyi vereceksen onu bütün artı eksi yönleriyle ver eksik bırakma madem bu kadar bilgilisin bunları da gözden kaçırma :D
- +1 yıl
Lazerde iz kalabilir bunu gittiği yerde söyleyecekler zaten?
- +1 yıl
Bu ülkede denendi mi peki ya sen denedin mi o ülkede kaç kişi üzerinde denenip %100 başarılı sonuç alındı alındıysa niye hala tedavisi yok deniliyor bunu söyleyen bütün doktorlardan daha çok bilgili misin bizzat sen mi operasyonlara girip sonuçları görüyorsun o yüzden bunlar ve senin söylediklerin benim için şu anlık tezdir.
- +1 yıl
Söylemeyen bir dünya merkez var yapma gözünü sevim herkes bu konuda ticari yaklaşıyor sonucu düşünen yok o yüzden %100 etkinliği kanıtlanmış ve bu ülkede uygulanan bir tedavi yok diyorum laser diyorsun en tehlikeli riskli geçmişi mumla aratan insana felaket sonuçlar getirmiş bir cihazdan bahsediyorsun şu an sana gülmek bile gelmedi içimden.
- +1 yıl
Tedavisi yok diye kim diyor ibrahim saraçoğlunun lafına göre mi hareket ediyoruz? Evet çoğu doktordan daha bilgiliyim şükür daha ingilizce bilmeyen doktorlar var makaleleri okuyamıyor. Kendini kandır anca tez diye. Her neyse şunu ibrahim saraçoğluna sormayı unutma bak hatta mail adresini atayım gideceğin zaman bizzat bana bir mail atsın bakalım
- +1 yıl
Yalnız fraksiyonel lazer diğer lazer türlerinden farklı araştırmadan yazıp durma suraya gülesim geliyor adgjss
- +1 yıl
Saraçoğlu dediğin kişinin unvanına erişebilmen için daha çok dil öğrenmen kendini geliştirmen gerekir bu 1.'si 2.'si ise adamın şu an boş bir anı yok sürekli yurt dışında sadece programlar için buraya geliyor en uğrak ülkesi ABD ve sen bu tedavi yöntemi için yine bu ülkenin bir eyaletinden bahsediyorsun ki adamın bunu duymaması neredeyse imkansız diğer doktorlarım içinde aynısı geçerli daha etkinliği bile kanıtlanmamış bir yöntem için daha iyi biliyorum diyorsun kim olsa sana şu an güler keşke şu sitede bir cildiye ve plastik cerrahi hekimi olsaydı o zaman nasıl cevap verirdin bunlara merak ediyorum bu cevaplarla gerçekten hiçbir şey bilmeyen spor yap geçer diyen üyelere bilgi taslayabilirsin bana değil.
- +1 yıl
Neyse neyse bir mail atsınlar bana bakalım görücez 😂
- +1 yıl
O zaten %100 risksiz su çiçeği yönteminde bile kullanılır ben de sana gülüyorum biraz evvel iz kalır dediğin halde şimdi bu biraz farklı dediğin için nereden baksan tutarsızlık ve fake'lik kokusu alıyorum hesaplarının neden kapatıldığı belli oldu daha tartışmayı bile bilmiyorsun ve 18 yaşından küçük olduğun her halinden belli.
- +1 yıl
Yahu sen nerenden uydurup uydurup yazıyorsun lazer felaketlere yol açar dedin ben de hayır diyorum diğerlerinden farklı diyorum. Ayrıca hesaplarının derken 1 hesabım kapandı ve birine küfür ettiğim için kapandı. Amerikaya isveçe ve italyaya gittim çok da sevdiğim doktor tanıdıklarım var oralarda ama ibrahim saraçoğlu senin doktorun olmadığı için tabi haberi olup mail atamaz. Bu arada fazla ötme fake diye sarıyere gel koça gel derin sabuncu de göstermeyeni dövüyorlar hadi bekliyorum. Şu konuyu saptırma huyundan da bir vazgeç sıkışınca fake diyeyim de kurtulayım hahahahhahahahha
- +1 yıl
Diğerlerinden farklı dediğin yaptıranlar ve sonuçlarını buradan okuyarak daha bilinçli bir bilgiye sahip olabiliriz kimseyi yanıltmaya hakkımız yok.
www.doktorsitesi.com/.../fraksiyonel-lazer-zararlari-nelerdir
- +1 yıl
Ee izler dışında bişey göremiyorum?
- +1 yıl
Sen de herkesi Sarıyer'e davet ediyorsun bir ara grupça toplanıp geliriz :D Benim doktorum sana niye mesaj atsın daha kimsin, nesin, necisin bilmiyorum ancak tutturmuşsun bir Sarıyer gidiyorsun :D :D Boş ve asılsız ötenin kim olduğu belli her üyeyi Sarıyer'e davet edip cömertçe davrandığına göre :) Konuyu saptırmıyorum gerçekten 18 yaş altı olduğunu daha senden büyük insanlarla nasıl tartışman gerektiğini bile bilmiyorsun tıpçı olabilirsin ama saygıyı öğrenmen için bütün dünyayı gezsen diploma üstüne diploma alsan bile nafile hele bu kibirle bir arpa boyu yol kat edemezsin sen de anca sıkışınca küfür edersin sana iyi geceler kardeşim ben sabah iş gideceğim sen daha kesinliği kanıtlanmamış bilgilerinle konuşmaya devam edebilirsin ne de olsa bu hesabında kalıcı değil bundan artık eminim Sarıyer'e ayrıca selamlar olsun iyi sabahlar.
- +1 yıl
İz yok farklı dediğim yeri bir ss at hadi?
- +1 yıl
Yine engellemiş korkak aksjshshshhs
- +1 yıl
Güzelim seni neden engelledim biliyor musun? Şu sorudaki cevaplarına bir bak önce hesabım biriyle kavga ettiğim için kapatıldı küfür bile etmedim diye bana cevap vermişsin burada küfür ettiğim için üyeliğim kapatıldı demişsin :/ bir de 3 senedir sitedeyim diye bana cevap vermişsin
www.kizlarsoruyor.com/.../q7591925-sitede-daha-once-hesabiniz-kapatildi-mi
o zaman 16 yaşından beri siteye üyesin böyle bir kişiliksin dün daha ne dediğini bugün ne diyeceğini bilmiyorsun @KızlarSoruyor bu konuyla ilgilemeli ve senin gibi tutarsız açıklamaları olan biriyle kendime saygısızlık yapıp bilgi yarıştırmam sen bana hakaret etmeye devam edebilirsin üyelerde senin hesabını şikayet etmeye devam edecekler. Artı küfür ve tartışma ile hesaplar kapanmaz tartışmayı bilmediğinden, sahtekarlık yüzünden ve terbiyesiz lafların yüzünden kapanır ben sana yalancı bile demeyeceğim görünen köy kılavuz istemiyor sen bunlarla yaşıtlarını idare et olur mu sana hayatında bol şanslar dilerim. - +1 yıl
Hahaha eziği küfür sayan ks bana göre küfür değil bu bir ikincisi yaşım eylül 14te 20 olucak ve yalandan bahsedecek son kişi sensin uydurup duruyorsun iz kalmaz lazerde farklı demişim sözde ss at diyoruz konu değişiyor alsjsj
- +1 yıl
@bilginüye yazda konuşalım hadi iyiydi muhabbet 😂
Geçmez artık çatlamadan önce önlemini alacaktın şimdi lazer bile yaptırsan fayda yerine zararını görürsün bunun kesin bir tedavi yöntemi yok. Ayrıca benimkiler daha beter hiç şikayetçi değilim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Çatlamdan önce önlemini alcaktın? Abzürtlüğe bak lan zaten kilo almış napsın. Anca geri veriyor
- +1 yıl
Deri çatlamadan önce sinyal verir ve derinin altında kırmızı çizgiler meydana gelir o zaman tedavi edilmeli abzürtlük diyorsun buna Saraçoğlu cevap versin Allah kişiye cehalet vermesin böyle kendini güldürürler :D
https://youtu.be/S-AkDelgbtw - +1 yıl
Bu adamın katil olduğunu bilmiyosun galiba dengesizin önde gideni kaç kişi bunun söylediği karışımlar içecekler yüzünden öldü
- +1 yıl
Cehalet esas sende bu adamı dinliyosun ya ne diyim cahillik forever devam sakın bozma ben bişey demedim say görme
80 tlye bir krem vardi kadin dogumlarindan sonra catlagi giideren eczanelerde bulabilirsin adıni tam hatirlamiyorum 😀
00 Yorumla
+1 yılGeçmiyo maalesef. Kremleri zaten unut dünya kadar para verme paranı çöpe atma. Fraksiyonel lazer vardı sanırım onu deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKiloyu verirken düzenli vermemişsin omdna kaynaklanıyor ani kilo verme ya da alma işte
00 YorumlaKilo vermekle meydana gelmez.
Genelde kilo alımında meydana gelir.
Hamilelerde çok rastlanan bir durum.
Lazer tedavi dışında tamamen geçmez.11 Yorumla- +1 yıl
Kilo alıp/vermekle meydana gelir özellikle ani kilo veriminden oluşurlar. Spor yapanlarda, ergenlik dönemi çağındaki genç kızlarda, boy uzaması nedeniyle, cildin aşırı susuz kalımında, elastike azalışı nedeniyle oluşur ve bu gruptaki insanlarda görülürler illa hamilelerde görülecek diye bir şey yoktur. Laser ise bunun kesin tedavi yöntemi değildir plastik cerrahlar bile operasyonla bunun ancak %5 iyileşmesinin mümkün olduğunu bilirler bilgilerin baştan aşağı yanlış.
kremler veya lazer catlağın boyutuna göre değişir
Doktor a görünmekte fayda var00 Yorumla
+1 yılLazer yonteleri falan biseyler var onlar disinda gecmezler
00 Yorumla
+1 yılbenim bildiğim zayıflayınca geçiyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten zayıfladığım kilo verdiğim için oluştu
- +1 yıl
Blmm. bn öyle duydum
Alçı sür veya zift dök asdasdsad
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunu deniycem
+1 yılGeçmez estetik anca..
00 Yorumla
+1 yılkrem ile biraz idare etmek gerek
00 YorumlaKoşu bandı, çok hızlı kilo almamaya dikkat edin.
00 Yorumla
+1 yılkilonu koru
geçmiyor malesef00 Yorumla
+1 yılnaturel atkestanesi kremi kürü var %100
00 YorumlaKremleri var bunların
00 Yorumla
+1 yılyağlı Bio oil kullan
00 YorumlaBENXede var geçmiyor anca amelyat la
00 Yorumlakremleri var galiba bide spor iyi gelebilir
00 Yorumla
+1 yılHangi sehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Alakasi si canim. eger istanbuldaysam sana bir merkeh önerecektim bunu sormak yerine sehiri yazsan cokmu zordu. Neyse kendin bilirsin
+1 yılSinoz çatlak kremi çok iyi geliyor diye duymuştum
10 YorumlaGeçmiyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılgeçmez
00 Yorumla- Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKilo alarak ://
00 Yorumla
+1 yılGecmez canım onlar
00 YorumlaGeçmez😀
00 Yorumlageccmeezzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBio oil kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazerle
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍 👍👍
+1 yılDoktor değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılHobaaa
+1 yılspor yaparak
00 Yorumla
+1 yılspor
00 Yorumla
+1 yılGecmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun
+1 yılyalatarak
00 Yorumla- Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSporla
00 Yorumla sorun etme
00 Yorumlaçatlak aşırı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılaşırı değil ama yine de var yani
Soran+1 yıl55 şu an
bol bol spor
00 Yorumlagecmex
00 YorumlaGecmez
00 Yorumla
+1 yıltokatla
00 Yorumla