İkinci mi üçüncü mü :/

Dirseğimin kenarı yandı, küçük bir şey olmasına rağmen ağrısı tüm koluma vuruyor 😏

Dirseğimin kenarı yandı, küçük bir şey olmasına rağmen ağrısı tüm koluma vuruyor 😏

yanık yeniyse sıvıyağ dök sızlar ama geçer eğer zaman geçtiyse ıslatıp tuz sür beklet yine sızlar ama geçer sızısını alır acısını
Ikinci derece sanırım geçmiş olsun bu arada😑
Birinci derece hatta ikinin ucunda yani 😄 ikinci derecede alt deride yanar su toplar vs ücü anlatmıyorum o fena 😑
Teşekkürler 🌺
3. dereceden bilinmeyen bir yanık. Acilen yemek yapmayı bırakman gerek.
Cevap
20Cevap
3 ncü derce yanık tıpbi yardım gerekli kendi başına iş yapma.. kesin izi kalavcak iyi bakılmaz ise uzun sürer yarası. Bir an önce git ona hastahanede gerekli bakım yapılsın.
Oha adam 72 yaşında gözleri görüyor 😯😯😯
az önce benimde bileğim yandı kaçıncı derecede bir Yanık? feci derecede sizliyor
Şu an için mümkün değil ama mesai bitiminde bulabilirim
çalıştığım ortam makineler ısıyla işlem görüyor parçanın bir tanesi koruma devreleri yandı Bu arada çok teşekkür ederim
ikinci derece de yanık bu buna göre ne olduğuna sen karar ver silverdin kullan
Üçüncü derece yanıkta acı hissedilmez ki sinir vs. herşey yanıyor ve siyah bir görüntü oluyor su toplarsa ikinci derece yanıktır o.
1. derece yanık olarak görünmekte. konuyla ilgili detaylı bilgiyi profilimdeki sayfadan görebilirsiniz.
2. derece. Sinir, kas, damar yollarına kadar etki etmedikçe 2. derecede yanık...
birinci derece bir yanık.. kısa zamanda iiyileşir
Cok gecmis olsun. Dikkat et kendine. Sen bize lazimsin :)
Yanık falına baktım yakın zamanda yurt dışına çıkacaksın
birinci bilemedin ikinci derece
ikinci derece ama hafif bir yanık :)
uuu bir doktora git
Yanık kremi yok mu sürsene
İkinci derecedir o üç olsa duramazsın.
3. derece bişi yok gecici yanık
Geçmiş Olsun..
Bunun derecesi bile yok bence 😁
2 buçuktan 3
2-3. dereceden
İyide o emoji ne :))