Merhabalar, Öncelikle İpana 3D White Luxe'e gösterdiğin ilgi için teşekkür ederiz :) Kesinlikle tavsiye etmekle birlikte, özellikle Perfection ürününü kullanmanı önermekteyiz. Düzenli kullandımda çok kısa süre içinde dişlerinde oluşan yüzeysel lekeleri %100'e kadar giderebilir ama bembeyaz dişlere sahip olabilirsin. Düzenli kullanımda farkı bizzat göreceksin ;)
İpana kullanıyorum ama White Luxe değil benimki. Şimdiye kadar da hep İpana takıldım. Memnunum yani. Diş hekimiyle kontrol harici münasebetim yok, çürük yok, leke yok bi' diş macunundan ne beklediğine bağlı olarak sen de memnun olabilirsin :))
O zaman biz de İpana'yı hiç bırakmamanı dileyelim :) İpana'nın her ürünü son derece kaliteli ve değerlidir. 3D White Luxe Perfection'ı da kullanmanı tavsiye ederiz ;)
Kahve, sigara içiyorsan, diş lekelerinden şikayetçiysen dene derim. Ben de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Önceki macunum da kötü değildi ama beyazlatma etkisini bunda fark edilir derecede gördüm.
Öncelikle İpana'ya olan ilgin için çok teşekkür ederiz :) İpana'nın beyazlık etkisini kısa süre içinde fark etmen ve kullanmaya devam etmen bizi çok mutlu etti. Mutlu ve sağlıklı gülüşler için her zaman seninleyiz ;)
Ben de dediğin gibi başladım, bakıyorum o markayı övüyolar bakıyorum bunu övüyolar hangisini alsam işime yaramadı. 3D'yi sanırım bir aydır kullanıyorum ama epey memnunum, diş lekelerine etki ediyo cidden.
Bunu diş macunundan sonra kullanıyorsun, ben kullanıyorum memnunum. Tadı diş pastaları gibi ama beyazlık istiyorsan anlık beyazlık sağlıyor. Düzenli kullanımda o beyazlık kalıcı olur mu bilemiyorum ama.
Merhaba, öncelikle İpana kullandığın için çok teşekkür ederiz. Düzenli kullanımda dişlerinin daha da beyazladığını ve kalıcı parlaklığa ulaştığını göreceksin. Tek yapman gereken günde 3 kere düzenli olarak kullanman olacaktır ;)
Ben gümüş iyonlu micro silver diş macunu kullanıp aylık olarak voco kullanıyorum ve ne kullandığımı asla söylemem çok soran olsa da Burada paylaşıyorum madem sorulmuş katkım olsun :)
Arkadaş tavsiyesi üzerine yeni başladım kömür özlüsünü kullanıyorum ilk kullanimlarim olmasına ragmen sanki bir ton dişimin renginden açılma oldu extra olarak diğer dis macunlarina göre cok ferahlatiyor suanlik memnun kaldim umarim duzenli kullanimda daha da beyazlatır. :)
Beyazlık konusunda benim en sevdiğim, faydasını gördüğüm İpana 3D oldu. Leke oluşumu için zaten bir temizletmiştim ama sonrasında koruma açısından bence en iyisi.
İpana'ya olan ilgin için çok teşekkür ederiz. Düzenli kullandıkça dişlerinin daha beyazladığını ve lekelere karşı daha dirençli olduğunu göreceksin. Mutlu ve sağlıklı gülüşler dileriz ;)
İpana'ya olan ilgin için çok teşekkür ederiz. Evet günlük tüketimlerimiz diş rengimiz açısından olumsuz bir rol oynayabilir, ancak İpana ailesi olarak tüm bu sorunların üstesinden gelmek için çabalıyoruz. Farkımızı bizzat görmek bizi çok mutlu etti ;)
Merhaba :) İpana'yı kullanmanı kesinlikle tavsiye ederiz. Özellikle 3D White Luxe Perfection ile dişlerinde oluşan yüzeysel lekeleri %100'e kadar giderebilir ve bembeyaz dişlere sahip olabilirsin ;)
@HayatKısaKşlrUçyr benim ipanayla ne işim var aynanın önünde duruyo ölece. Ondan ne sevgili olur nede manita diş fırçalama bahanesiyle akşamları ağzımı yokluyo o kadar 😔😔
Merhaba, bizce İpana'dan hemen vazgeçmemelisin :) Eminiz ki çok kısa bir süre içinde farkı bizzat göreceksin. Mutlu ve sağlıklı gülüşler için her zaman seninleyiz ;)
Ipana & Oral-B Ne Diyor