Arkadaşlar Xp kozmetik ürünlerinden fondöten far falan almayı düşünüyorum, düşünceleriniz neler? XP fondöten kullananlar memnun musunuz, nasıl bir fondöten? xp marka kullananlar
Dünyanın en rezil markası dersem çok mu yermiş olurum? :) Asla ne parasını hak ediyor ne de övgüyü. Hem cildi mahvediyor hem de çok kalitesiz. Fondöteninin hiçbir kapatıcılığı yok. Topaklanma yapıyor ve çirkin bir yağlı görüntü veriyor. Duvar boyası kullanıyormuşsun gibi. Biliyorsunuz Türkiye piyasasına geç giren bir marka.
Benim cildimde sivilce çıkardı zaten. Karma bir cildim olduğu için sivilce hassasiyetim var. Kullandığım gibi sivilce çıkardı. Kapatıcılık özelliği sıfır. Yüzümdeki bütün sorunlar meydanda kaldı. Sağlıklı bir görüntü verir normalde kaliteli fondötenler. Bu Xp Fondöten beni hasta gibi gösterdi. xp fondöten kullananlar benim ne demek istediğimi anlar.
xp fondöten kullananlar yorumları
XP Maskara Kullananlar
XP marka kozmetik benim için tamamen hayal kırıklığı. Ülkeye ilk geldiği zamanlar birçok fenomen reklamını yaptı. Yok şöyle iyi yok böyle iyi. Ama tabiri caizse vasatın da ötesi çıktı. Maskarası kirpikleri yapış yapış yapıyor. Pazar malı maskara kullanmışsın gibi. Ayrıca sürekliliği yok. Bir iki saate hemen iniyor. Kıvrımları da güzel yapmıyor. Direkt ortadan garip bir şekilde kıvırıyor. Şeklini garip yapıyor yani.
xp kozmetik yorumlar
XP Far Paleti Kullananlar
Bu markanın far paletlerini seven de var sevmeyen de. Sevmeyenler çok toz yapıyor ve kalıcı değil, ayrıca pigmenti zayıf. Yani çok canlı renk sunmuyor sana. Sevenler ise matlığını çok sevdi. Sade göz makyajı sevenler için ideal diyebilirim. Ayrıca çok fazla renk seçeneği var ve piyasada bu kadar renk seçeneği olan far paletlerine göre çok daha ucuz diyebilirim. Bu linkteki arkadaş far paletini baya sevmiş. Gifinden de göreceğimiz üzere çok yakışmış. Urban Decay far paletlerinden örnek alınarak yapılmış zaten.
xp far paleti
XP Makyaj Ürünleri
XP makyaj ürünleri kullananlar ın genel yorumlaması da böyle oluyor zaten. Ten ürünleri vasat ama göz makyajı ürünleri güzel diye. Rujlarının renkleri de gayet güzel ama işte bence çok çabuk kurutuyor ve solgun gösteriyor dudakları. Ayrıca kalıcılığı yüksek değil.
xp marka kozmetik
En İyi XP Makyaj Ürünleri Neler?
Xp Nudes2 Far 12'li
XP Smoky Metal Far Paleti
Xp 15 Li Kontür Kit
En Kötü XP Makyaj Ürünleri Neler?
Xp Şişe Matte Fondöten
XP Mascara - 2 in 1 Waterproff Two Suya Dayanıklı Siyah Maskara
Ben rimelini kullanmıştım piyasadaki birçok üründen çok daha iyiydi baya beğenmiştim farını da kullandım pigmentasyonu çok güzel olsada hemen gözümden uçup gitmişti ama yine de idare eder pazarlarda felan satılıyor gayet de ucuz bir marka denenebilir
En İyi Cevaplar