Normal ağrı kesicilerden kastım; parol, dolorex... vs şeyler. Özel ağrı kesicilerden kastım ise; apranaks fort... vs sizin kullanıpta etkili olduğunu düşündüğünüz ağrı kesiciler var mı? #Ağrıkesici
Diş ağrısı için normal bir ağrı kesici mi yoksa diş ağrılarına özel bir ağrı kesici mi kullanıyorsunuz?
Diş ağrısı için. 1-Defne yaprağı sirke ile kaynatılarak gargara olarak kullanılır. 2-Bir bardak suya bir kaç damla karanfil esansı konularak bu Su ile ağız çalkalanır. 3-Sarımsak ezilir, ağrıyan dişin afı ovulur. 4-Bir bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı Adaçayı konulur.20 Dakika demlendirildikten sonra ılık halde gargara yapılır. 5-Maydanoz ezilerek ağrıyan dişe sürülür. Diş ağrıdığı zaman ya da iltihaplandığı zaman Bir cezvenin içerisine bir su bardağı su bir baş kuru soğan ve bir diş sarımsak atınız. kabuğu ile birlikte 10 dk kaynatıp ılıtıp içiniz. ağrı ve iltihaba mükemmel çözüm.. Bir baş soğan ve bir diş sarımsak 1000 mg antibiyotik ile eşdeğerdir. Üstelik doğal Bunl Bunlar tabii ki geçici çözümlerdir. Diş ağrılarının tedavisi için mutlaka bir diş hekimine danışınız
Apranax kas temelli agri kesicidir. Senin icin sinir temelli lazim. Majezij fort ya da prozejik iyidir. Birde sadece recete ile satilan vemcaine var. Agri bolgesine 1-2 fis sikarsan 1 saatligine afzini uyusturur, agri kesici hapin devreye girmesini saglar. Olmadi disenol al ve 10dk de bir pamuklu kurdan yardimiyka agri bolgesine pansuman yap. Süt ve kafeinden uzak dur agri kesiye nötralize etkisi vardir.
Birde hemen disciye git, cekilcek aci degil. Gecmis olsun..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diş hekimine gideceğim zaten ancak randevu gününe daha çok var... O yüzden ağrı kesiciler ile bir süre idare etmeliyim. Teşekkür ederim...
majezik şak diye kesiyor. dişlerimde genetik güçsüzlük var fırçalamama rağmen onlarca dolgu ve kanal tedavim var ve her diş ağrımda majeziği bulanlara dua ediyorum
Disin agriyorsa, randevu falan bekleme, acil durum oldugu icin git doktorun kapisina dikil.. Doktora randevu 7 gün sonra ise, bu 7 gün süre icerisinde her 4-6 saat ara ile agri kesici alman lazim, dis derken, böbreklerine, karacigerine zarar verirsin.. Bak Türkiyede böbrek yetmezliginden böbrek bekleyenlerin gecmislerinde hep bilincsizce ilac kullanma yatar, bence hemen doktora git, tedavi ol, yarin agrin kesilsin.
Ya ben bunu ilk defa duydum genelde bu dediğiniz iğneyi vuruluyorumda peki etki süresi ayni mi yani bir zararı olur mu? Bilgi verirseniz bende memnun kalırım
@aceleyardmlzm ben birdaha dis agrisi cekmedim ciddiyim bak ayrica buna benzer farkli rahatsizlklarda farkli formullerde soyleyebilirim mesela bademcklerin sisti ve yutkunamama sorunu yasiyirsun ya tentürdiyotun icine temiz kulak copunu bandir suyunu akit iyce sonra kulak copunu agzina sokarak bagdemcgine ice yayarak degdir aci bir tad alcksn diline degcektr kusma falan yapcktir ama 5 dk sonra birdaha yutkunamama gibi bir sorun yasmycksn hatta sende bana dua edenlerden olcksn kendim ve ailemin uzerinde dendm ki bunuda bana yapan bir saglikci yani tavsiye ediyrm siddetle hemde
bu dedigm yontem tentürdiyotu bagdemciklerine degdir dedigim antibiyotik kullansan en az birhafta kullanman gerek ayrica midenin de icine edyrsn bu dedgim 5 dk isi cozyr ilac flnda kullanamana gerek yok yani dusun diş konusnda morfinmi yemedim apranaxmi atmadm mazejkmi ne varsa tuz disinol ivir zivr ne varsa kullandm zamaninda hemsire arkadasm n evindeydim dolaptan 75 mg igne kapsulu alip kirdi meyve suyunun icine doktu yarisini ic dedi ilkten urktum korktum ama careziz agriyi cekecgime deneyim venaninda kesti birak ne kadar surdgunu birdaha disim agrimadi bile
yaptigim bu paylasim sadece yardim amaclidir herhangibi bir beklenti ya da cikar icerisnde anlatmadim dedgimmgibi yardim maksadiyla paylastim bilgi yani ayrica yasi ufak kardeslermzde denemyin kullanack arkadaslarada tavsiyem kesinlikle sadece meyve suyu ile yapin sek kesinlikle icmeyin doz olrak yarisini kulkanin yoksa mideyi delersnz cunku bu bildginz apranax ya da majezk falan degil igne kapsul ben kendimde uyguladgmi soyledim yapin edin de demiyrm sorumluluk bana ait degil ozellikle saglik sorunlari olan arkadaslarda yapmasn oncelikle dr basvurun ben gerci bir cozum alamdm morfin vurup yollyrlar gecmis olsun simdiden agri ceken arkadslara
Çok teşekkür ederim ben çok fazla karin agrisi cekiyorum dikloron umarım ise yarar. Yanı çektiğim karin agrilarinda zaten ölsem keşke diye dua ediyorum o kadar fazla. Allah razı olsun gerçekten umarım ise yarar
Apranax fort, aprol fort gibi iksçlsr kullanırım. Anyibiotik maddeler de içerdipinden idealdir. Ama ağızda emmek tehlikelidir. Ölüme yol açar. Bol su ile direkt yutulmalıdır
En İyi Cevaplar