Ben manuelden devam şarjlılari sevemedim bi türlü.
Ya siz, hangi tip diş fırçasını kullanıyorsunuz? Şarjlı diş fırçası mı, yoksa manuel diş fırçası mı?

Ben manuelden devam şarjlılari sevemedim bi türlü.
Ya siz, hangi tip diş fırçasını kullanıyorsunuz? Şarjlı diş fırçası mı, yoksa manuel diş fırçası mı?
Böyle böyle hareketsizleştirip sağlık sorunlarının artmasını sağlıyorlar. Sonrada spor salonlarına koşturuyor insanlar. Konfor her zaman iyi değildir. Manuel kullanıyorum, biraz kolum çalışsın ne olacak
Yaa, değişik bakış açısı.. manuel de sert fircalama olayi var ya aslinda.. sarjli onu iyi ayarlıyor.. ama ben alışamadım
Yumuşak uçlu fırça kullanınca sorun olmaz
Ben Colgate kullanıyorum abla şu an için. normalde şu oto olanlar vardı ya dönerek fırçalıyordu onlardan alacaktım bir zamanlarda çok pahalı olunca dedim boş ver. ama normalde onlar daha iyidir bunun yanında ağız gargara suyu bir de kaliteli macun lazım
Çokta önemli değil bence🌸
🌸🌸
Teşekkür ederim abla 😊🦋
sapı ikiye ayrılıp alt kısmı kapak olarak görevlendirilen ama kapatılınca da kurumayan bu yüzden kapaksız ve bir bütün olarak bardağa bırakılan diş fırçası.
Şarjsız kullanıyorum yani hallediyorum bi şekilde çok gerek olsa şarjlı alırım
Cevap
10Cevap
Hiç birini. Misvak artık dişlerimin en yakın dostu. Misvak kullanıyorum ve gayet yeterli geliyor.
Ayy misvak ramazanda tek kurtaricimiz o oruca da mani degil
Evet her yönden kurtarıcı
Sarj olan vardi ama manuel daha iyi bence..
Sensodyne, hassas dişler için.. Diğerleri diş etinde kanama yapıyor.
Manuel fıtı fıtı fırçalıyorum.
Fitı fitı😀
İkiside mevcut efenim
hoş geldin 🥳🥳🥳
Hoş buldum 🌸🌸
Şarjlı diş fırçası kullanıyorum..
Manuel diş fırçası kullanıyorum
Manuel ne yok otomatik DSG şanzımanlı
ikisi de mevcut. Manuel kullanıyorum.
Şarjlı kullanıyorum
Manuel.
Manuel candır