Oluyor ama halkalar kalıyor.
Gözümde oluşan problem?
Oluyor ama halkalar kalıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen odak ile alakalı bir konu bu, bence canını sıkma sadece kirpiklerin gözüne en yakın bölge oluduğu için gözün odaklanamıyor bu yüzden de yasıyan ışığı parlak küreker halinde görüyorsun. Ehehe
Ya yaklaşık 4 senedir var bu problem ve rutin göz muayenesinde vs hiçbir şey çıkmıyor. Hele akşamları ışık açık değilken karanlıkta telefona baktığımda gözümün etrafında oluşan halkalar yüzünden ekranı zor görüyorum neredeyse, baya ışıklı halkalar oluyor etrafta. En son 3 hafta önce göz muayenesi oldum ama başka bir sebepten dolayı olmuştum, bu sorun çok ciddi bir sorun olsa çıkardı değil mi? Bir de odakla ilgili sorun derken gözüm ışığa gerektiği gibi odaklanamıyor mu yani o mu demek bu?
Hayır. Olay şu ki uzaktaki nesneleri daha ayrıntılı seçersin çünkü gözümüz çok yakın olan nesneleri detaylı görmek için odaklayamaz. En basiti eline bir kalem al ve yavaşça gözüne yaklaştır, belli bir mesafeden sonra kalem bulanıklaşacak ve kalemin detaylarını seçemeyecek gözlerin. Şimdi kirpiklerini düşün, gözüne o kalemden daha yakınlar ve kirpiklerine yansıyan ışığı sürekli olarak sana parlak küreker şeklinde gösterecekler. Sanırım kirpiklerinin uzun olmasının azizliğine uğruyorsun. 😄
Anladım çok teşekkür ederim doktorlar bile yapmamıştı bu açıklamayı :D aynı zamanda gözümde ışığa karşı hassasiyette var. Sadece doğuştan böyle bir şey olmayıp sonradan gelişmesi beni baya bir korkutmuştu...
Aa acaba ben de aynısını yaptırsam sorun çözülür mü ya? Aynen bende de gözlük takınca sorun biraz daha azalıyor ama o halkalar hiç gitmiyor. Güneş ışığında vs hep var o halkalar. Sende de mi sonradan başlamıştı bir de doktorlar bir şey demiş miydi sana?
Bir de gözümde buna bağlı olarak sersemlik, yanma, batma vs de oluyor ışığa karşı baya rahatsızlık duyuyorum yani. Sende de oluyor muydu bunlar?
Herkeste olmaz mı yaaa bende de var hep ışık bu yapar öyle sanırım
Nasıl seninde mi ışık direk karşıdan geldiğinde veya yandan geldiğinde kirpiklerinin dibinde şeffaf halkalar oluşuyor?
Evet hemde başta simsiyah oluyo her taraf ben normal sanıyodum
Bende o siyahlık Yok da dediğim gibi şeffaf halkalar oluyor baya bazen büyüyor, bazen küçülüyor özellikle telefon ışığına gece bakarken gözümün etrafında oluşan halkalardan ekranı göremiyorum nerdeyse. Böyle ışıklı ışıklı halkalar hep kirpiklilerimin dibinde... doktorda bir şey demiyor rutin muayenede vs hiçbir şey çıkmıyor. Sen hiç doktora gitmiş miydin bir şey söylediler mi?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar