Gözümle ilgili sorunum

açıklama yapmaya başlamadan önce istediğim şey saçma cevaplar vermeyin. Başlıyorum ; küçüklüğümden beri gözümü nereye oynatsam gözümün önünde kayan şeyler görüyorum. Ama bunlar silgi kalem vb şeyler yada eşyalar değil. Çizgi halindeler ve saydam yapıdalar. Gözümü sağa kaydırınca sağa kayıyo sola kaydırınca da sola kayıyor. Sabit tutunca da aşağıya doğru kayıyorlar. Şuan bile görüyorum ve ygsye hazırlanan bir öğrenciyim sınavlarda çok dikkat dağıtıyorlar. Ayrıca 1 tane 2 tane değil birsürü görüyorum ve gözlerimden birini kapatınca bir kısmı kayboluyor. Sonra açıyorum tekrar görmeye başlıyorum diğerini kapatıyorum diğer kısmı kayboluyor. Birde şunu farkettim gözümü bi noktaya yaklaştırınca küçülüyorlar gözümü bir noktada sabit tutup uzaklaşınca da büyüyorlar. Ne bunlar bir bilgisi olan var mı çok sinir bozuyorlar. Anlattığım kimse inanmıyor. Şizofrenmiyim lan acaba diye düşündüğümde oluyor. Ama sadece bunları görüyorum şizofren olanlar adam flan görüyorlarmış. Yarın göz doktoruna gidicem. Yada bir cerraha mı gitmeliyim lütfen yardm edin ve saçma yorumlar yazmayın..
Güncellemeler
+1 yıl
doktorun söylediğine göre gözün arkasndaki sıvıdan kaynaklanıyormuş ve tedavisi yokmuş.
Gözümle ilgili sorunum