bir erkeğin evlenme yaşı en fazla kaç olmalı?
A:22-35.
B:35-48.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu işin yaşa bağlı olmadığını ne zaman öğreneceğiz.
Evlenmek için evlenenler mutsuz olurlar. Evlenmek için gerekli olan, olmazsa olmaz sayılan unsuru göz ardı edip de yaşa takılmak neden. Evlenmek 2 kişinin birlikte alacağı bir karardır.
"A benim evlenme vaktim gelmiş. Dur şuradan bir tane seçeyim de evleneyim."
Karpuz seçmiyoruz ! Evlilik denen şeyin temelinde sevgi vardır. Sevgiyi bulmamış, bulamamış insanların evlilikleri karanlık gelecekler oluşturur. Umarım yazımı okuyan bir avuç insan yazdıklarımdan kendilerine bir şey çıkartırlar.
helal be.. güzel özet geçtin.. ama ben hani aşk yoksa diyorum.. mantık işi yani.:)
Ben bu tür evliliklere şirket işi diyorum. Sanki şirkete iyi bir çalışan seçmek gibi. Gerçekten böyle bir evliliğe razı gelir misiniz?
Ben de o zaman size şunu sorarım ; sevmediğiniz bir kadınla birlikte olarak ona ve kendinize haksızlık etmeyecek misiniz? İkinizden birisinin gözü dışarı kayarsa ne olacak?
çalışan bir erkek için 23 25 kariyer yapan uni kapılarına hayatını vermişlere de 26 32 yukarısı için saten kimse evlenmek istemez alışıyor çünkü
Tıp okusun. Asistan doktor durumuna gelsin. Sonra da evlenelim işte :D 29-30 yaşında bence. ( Bu arada hayallerde tabiki de dalga amaçlı dedim yani :'D )
helal sana şişman kız.:) teşekkürler.:)
özele gel. sohbetin güzeldi senin. olurmu? :) şişman kız?
Tamam benim için fark etmez :)
ayvalla.:)
26-35 arası ideal bir yaş aralığı bence 🙂
aynen.:)
Cevap
5Cevap
35-48 bu yaştaki erkek tüm çekiciliği kaybediyor.
abartın sanki.:)
Hayır abartmadım yaşlılar. Burda ki bir kaç ergen olgun seviyoruz dedi diye kadınların gerçekten olgun sevdiğini düşünmek saçmalık. Olgunlarla evlenip aldatanların hikayesini çok gördük burda.
hım. anladım. o da doğru mysterlady.:)
Herkes genç seviyor. Gençlik güzelliğin anahtarı.
aynen. benm kızkardeşim var.22 yasında. sürekli abi bana zengin adam bul diyor. ma dürüst olsun diyor. gel de ne deme.:)
Ben çalışırım benim gözüme hitap etsin. Ne yapacağım gözüme hitap etmeyeni. Bütün ömür geçer mi?
haklısın. kızkardeşim haşırı ama.. ama düzelir.. sıkıldıkça gelip abi film izleyelim diyor. galiba sıkılıyor ve sürekli benle vakit geçirmek istiyor.:)
Kardeşinizin sizle film izlemek istemesinin konumuzla alakasını çözemedim ama neyse.
bilmem. haklısın aslında.. ne bilim. söledim.
24 te evlenmeyi dusunuyorum fakat olmayacak gibi 😂
erkek 30 dan önce evlenmemeli
31..
ya da 33.
40..
bence 28-33 arası.:)
27-40 yaş arası uygundur bence
27 28 yaslarinda
sen evlimisin?
27-32
25 bence fazlasi erkegin bünyesine ağır
27...