Erkek için ortalama evlilik yaşı sizce kaç olmalıdır okul askerlik vesaire derken bence 26 27 ideal gibi sizce?
18-25
25-30
30-35
40+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek için ortalama evlilik yaşı sizce kaç olmalıdır okul askerlik vesaire derken bence 26 27 ideal gibi sizce?
Erkekler bir çok bakımdan geç olgunlaşıyor bu kanıtlanmış bir gerçek o yüzden 30 sonrası ideal geliyor kadınında 25-30 arası olması mantıklı gibi iki kişide yeterince bekar kalıp sonrasında birbirinin kıymetini bilip mutlu olmak için uğraşmalı.
Bence ne çok erken ne çok geç... 20li yaşlarda evlenmek en mantıklısı. Çocuğunuz olduğunda ve büyürken onun ruh halinden daha iyi anlarsınız, çocuğunuzla kafa dengi bir ebeveyn olursunuz. Ama 30lu yaşlarda evlenince çocuk büyüdüğü zaman yaslaniyorsun ve kafa dengi bir ebeveyn olamıyorsun
Erkeğin sorumluluğu daha büyük. İş güç sahibi olması gerekiyor. 25 den önce zor görünüyor. 30 civarı uygun bence. Fazla da uzatmasın yoksa kimseyi beğenemez.
O eskidenmış kadında çalışıyor artık.
Cevap
4Cevap
Yaş olarak en az 26-30 arası diyebilirim ama bir erkek olgunlaşmadan evlilik yoluna adım atmamalı diye düşünüyorum.
Kendim açısından bakarsak 30 yaş üstü erkek için idealdir.
Çocuk istemiyorsa fark etmez ama istiyorsa belli bir yaştan sonra çekilmez
25 üstü olmalı kesinlikle
24 veya 26 gibi
Artı 99
25 30 yaş arası
29 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?