Arkadaşlar merak ediyorum. Kahvenin yumuşağı mı makbuldür ağırı mı? Eskiden bol şekerli bol sütlü yumuşacık seven ben şimdilerde her gün kendimi kaybetmişçesine filtre kahve tüketiyorum. Sizi merak ediyorum
kendimi ödüllendiririm bazen fincanda pişiririm kahvemi orta şekerli... misss... ama yanında hayran olunacak bir çift göz ya da Serotonin etkisi yapacak bir ılık sesin kalbine çarça çarpa kurduğu cümleler le bir başka oluyo tadı. karton bardağa adımız yazılıp belki egomuz okşanmıyo ama her anı aşanılası oluyo (abarttımmı biraz? )
bide kendini bişeye yönleriliyor ya da karşındaki insanın farklı beklentiler içerisinde olduğunu düşünüyosan hiç bişey yazmana bile gerek yok. zeki kadın...
ima yapmadım sadece sana yazsam ne konuşacağız niye ne zamana kadar diye sorguluyorum. normalde sorgulamam aklımdan bile geçirmem, sana ne demeliyim ne yapmalıyım düşümüyorum ve bulamıyorum sıra dışı bir insansın
Sadece insanım hepimiz birbirimize bir ankam ya da bir mevkii veririz bazen hakeder bazen etmeyiz bazen büyük bir lütuf bazende sadece hayal kırıklıyıyız...
anlattigna gore sen gercek bir kahvesever olmussun sececegin kahve cekirdegi arabica (aromasi daha yuksek ve orta sert içimlidir) olsun filtre kahvene cok az soguk sut ekleyip ic buda sana barista tavsiyesi olsun :)
En İyi Cevaplar