Gün içerisinde iki fincana kadar kahve içiyorum bu genellikle Türk kahvesi veya Filtre kahve oluyor diğer kahvelerin tadı da çok güzel içimi de çok güzel onlara da seviyorum Ancak bana dokunmayan sadece iki kahve var Türk Kahvesi ile Filtre kahve onları içtiğimde herhangi bir Yüzümde kabarcıklar Sivilce tarzı kızarıklıklar olmuyor
Americano yoğun kahve tadı oluyor o yogun tat güzel ama çok fazla kahve zinciri markalarından alan biri değilim nadiren alırım. Genelde evde basit kahve markalarının granül olanlarından içiyorum onlarda da yanık tadı oluyor.
1
4 Yorumla
Soran
5 ay
Americano zaten Espresso + sıcak su. Güzel yapılırsa acı tadına rağmen güzel bir notası var kahve olarak.
Bende Nespresso Süt Köpürtücü ile Nespresso Original Kahve makinesi var. Onlarla yapıyorum. Şurup ise Monin tercih ediyorum, elbette sprey krem şantisiz olmaz.