2 - 3 kez yapıştı bana çocukken. 1 keresinde babam çıkardı. Birini de annem beni yıkarken görmüş o çıkardı. Bir başka seferde anaokul öğretmenim çıkarmıştı elimden. Allah'tan birşey olmadı. Geçenlerde bir yazı okumuştum kene yapışırsa derrinize üzerine nane yağı damlatin diye. Ozaman kene kendiliğinden yavaştan çıkıyormuş.
ben keneyi ısırıyorum abi çok aliskinim naletlere... küçükken köpeklerin kulaklarını temizlerdik keneleri çıkarıp patlatirdik geçen de bir köpeğin kulağından çıkardık. ama kocaman dı zor cikio ib.. neler
Bana da geldi Ona bir küçük operasyon yaptım Bıçağın ucuyla söküp attım Sonra üzerine bastım hiç tereddüt etmeden bütün iç organların dışarı çıkarttım lanet olası pislik 😂
Evet küçükken, tabi o zamanlar bir tehlikesi yoktu. Şimdi öyle değil, özele gitsen sorumluluk almayıp seni araştırma hastanesine gönderiyorlar. Geçmiş olsun.
Babamın sırtında çıkmıştı piknikten geldikten sonra gece yatınca farketti uyandık ama sırtında ısırmak için yer atıyomuştu farkedince hemen öldürmeye çalıştık ama ölmedi klozete attık :D ben o gece hiç uyuyamamıştım
penisimin başını ısırmıştı ben küçükken, çok kötü bir durum o evladı kan emdikçe şişiyor, fena ateş yapıyor, doktora gitmiştik alkolle bayıltıp çıkartmıştı. tam 1 saat.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
kötü durum dikkat et, o günden sonra çimene ota girmedim.
En İyi Cevaplar