Bira ile yemek yiyemiyorum. Sanki midemi çok şişiriyor. Nefessiz kalıyorum. Patlayacak gibi oluyorum.
Sizde de oluyor mu?
Sizde de oluyor mu?
Bira zaten eğlencelik bir içki. Şarap, şampanya veya rakı gibi sıcak-arasıcak yemeğin yanına yakışmaz. Kuruyemiş (özellikle antepfıstığı), patates kızartması-cips tarzı şeylerle ya da tek başına iyi gider. Normal sulu bir yemekle, ne bileyim pilav-makarnayla öyle çok da zevk vereceğini sanmıyorum. Denemedim de zaten.
Birayla yemek ne mantıgı zaten ;) sarap rakı filan olsa neyse dicem birayla cerez cips patlamıs mısır filan onun gibi atıstırmalıklar olsa hadi neysede yemek zaten tırt kacar ;)
bira ile yemek yenmez zaten ki. Şarap,rakı gibi içkiler yemekle beraber içilir
Cevap
12Cevap
bira ile yemek yeme sende avrupalılarda bira ile yemek yiyorlar filmlerde görüyorum bira zaten bok suyu gibi bir şey bana göre tabi ben içki sevmem de rakı daha iyi likör ya da.Bira amele işi
Yoo gayette ızgaranın yanında yapıştırıyorsun oluyor yani
Nerenle ictigine bagli be guzelim hem sana demediler mi hafif yemekye uzwrine ic yoksaa g..t olursun diye :))
mangal köfte felan çiğ köfte etli köfte süper gidiyor :)
E yemeyin o zaman, silah zoruyla yediriyorlarsa o ayrı devam edin gazı çıkarır rahatlarsınız, ölmekten iyidir:)))
Eğer illa bir içkiyle yemek yemek istiyorsan milli içkimiz ayranı öneririm :)
yemektn sonra iç snde ;)
Bira ile yemek yeme saten
bira ile yemek mecburi mi sizin oralarda :D
Bira + Patates Kızartması <3
amacın ne bira ile yemek mi yenir slk kız
alkol sağlığa zararlıdır.
Bira ile yemek yiyemiyorsan, kaşıkla dene birde.
bira içenler şişman oluyor
Evet ya maalesef ama birayı çok seviyorum
Su ile ye o zaman.
Rakıylaa denee :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar