var mi bunun çözümü yapıp başara bilen var mi bu lekeleri gidermeyi...
limon sürdüm ise yaramadi
limon sürdüm ise yaramadi
Koltuk altı bölgesi kararmasına evde doğal çözümler :
Limon : Limon, cilde temizlik ve duruluk verir, cilt rengini ağartır ve açar.
Kalınca kestiğiniz bir limon dilimini koltuk altı bölgenize sürün ve bir müddet bekledikten sonra durulayın.
Limonun asitli yapısı cildi kurutacağından, uygulama sonrasında nemlendirici kullanabilirsiniz.
Sirke : Sirke ve pirinç ununu karıştırarak bir macun elde edin.
Bu macunu duş sonrası temiz ve kurulanmış koltuk altınıza sürün.
Kurumasını bekleyin ve durulayın.
Sirke ve pirinç unu ile hazırladığınız bu maske sayesinde hem cilt renginiz açılır, hem de ter kokusuna sebep olan bakterilerin etkisiz hale gelmesi sağlanmış olur.
Karbonat : Cilt renginin açılmasında da son derece etkili olan karbonatı,
yeterli miktarda suyla karıştırıp koltuk altınıza düzenli aralıklarla uygulayabilirsiniz.
Portakal kabuğu-Gül suyu : Güneşte kuruttuğunuz portakal kabuklarını rendeleyin ve bir miktar gül suyu ilave ederek macun haline getirin. Karışımı koltuk altınıza uygulayın, kurumasını bekleyin ve soğuk suyla durulayın.
Ölü hücrelerin atılmasını ve koltuk altı cilt renginin açılmasını sağladığını göreceksiniz.
Ağda ve epilasyon sonrası koltuk altına herhangi bir kimyasal ürün tatbik etmemek ve en az 24 saat boyunca deodorant /roll on kullanmamak, koltuk altı kararmasını geriletebilir. tüy alınması işleminden sonra, kesinlikle, koltuk altı cildine kimyasal ürünler uygulamayın.
Rica ederim şifa olsun.
evet yaaa çok kötü bir durm o kızlarda kararma. cinsel bölge de de oluyor. 😐 ama tedavisi var diye biliyorm. bir araştr
Jileti sürdüysen öyle olur tabii ben de bir yıl kadar jilet uygulamıştım sonra ne kadar ağda yaptıysam da geçmedi bende de kaldı ama çözümü ne inan bilmiyorum. Amaaan boşver askılıyı böyle de giyebilirsin herkesin gözü senin koltuk altında değil ya, ayrıca koltuk altı çok görünen bir yer değil
ben askılı giyiyorum sanada öneririm bişey olmuyo :)
Eig için teşekkür ederim
limon sür diycektim sirkeye alerjin yoksa limondan sonra sirke sür limonuda öyle bir kere sürdüysen işe yaramaması normal geçinceye kadar düzenli olarak kullan internetten nasıl kullanılcağına dair bilgi aldıktan sonra uygulamanı yap
Cevap
3Cevap
Silverdin diye bir krem var ben onu kullanıyorum ise yarıyo eczaneden alabilirsin
Karbonat ve yoghurt karistir icine birazda limon kararmalara iyi geliyo
kayisi yagini duymustum
Şimdiye kadar nasıl aldın koltukaltını
Limonu kim dedi minik 😂
askılı giyme sende 😂
Makina kullanabilirsin
Lazer
Evet
maalesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar